Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania-Norvegia. Olanda, prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin

Antena3 Antena3,
Romania-Norvegia. Olanda, prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin

Romania-Norvegia Echipa Olandei este prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, dupa ce a invins Polonia cu scorul de 30-25 15-8), vineri seara, la Herning, in semifinalele competitiei, scrie. continuă pe Antena3

Olanda, prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationala Olandei, revelatia turneului final din Danemarca, s-a calificat vineri seara in finala mare a competitiei.

River Plate, prima finalista a Campionatului Mondial al cluburilor

River Plate, detinatoarea Cupei Libertadores, s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor, in urma victoriei la limita, cu scorul de 1-0, inregistrata in fata formatiei japoneze Sanfrecce Hiroshima, pe stadionul Nagai din Osaka.

Romania-Norvegia. Scandal la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Conferintele de presa, interzise

Cupa Mondiala de handbal feminin din Danemarca a consemnat joi un scandal legat de organizare, dupa ce cele patru semifinaliste, Romania, Norvegia, Olanda si Polonia, nu au putut programa conferinte de presa in.

Romania S-A CALIFICAT in semifinalele Campionatului Mondial de handbal

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca, dupa ce a invins, miercuri, la Herning, cu scorul de 31-30 dupa prelungiri, reprezentativa tarii gazda, transmite Mediafax. in penultimul act al competitiei, Romania va infrunta Norvegia.

Carmen Amariei: Semifinala noastra cu Norvegia este de fapt adevarata finala a Campionatului Mondial din acest an

Carmen Amariei, fosta componenta a nationalei de handal feminin, crede ca semifinala Romania-Norvegia este adevarata finala a Campionatului Mondial, iar handbalistele tricolore trebuie sa aiba incredere ca pot cuceri titlul mondial.

LIVE Romania - Norvegia in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin (vineri, 21:45)

Romania va intalni Norvegia, vineri seara de la ora 21:45, in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

Romania-Danemarca LIVE TEXT. Sferturile Campionatului Mondial de Handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei infrunta in aceasta seara Danemarca, echipa gazda, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial. Cu putin timp inainte de startul partidei Romania - Danemarca,.

Romania, la doi pasi de titlul mondial la handbal

Romania are ocazia sa isi ia revansa in fata Norvegiei jucand in aceasta seara in semifinala Campionatului Mondial de Handbal din Danemarca .

LIVE TEXT: Romania, la doi pasi de titlul mondial la handbal

Romania are ocazia sa isi ia revansa in fata Norvegiei jucand in aceasta seara in semifinala Campionatului Mondial de Handbal din Danemarca .

Romania-Norvegia. Atac devastator la Cristina Neagu

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial, dar Gheorghe Tadici continua razboiul de la distanta cu Cristina Neagu, dupa ce golgheterul echipei noastre le-a transmis sa le fie rusine celor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )