Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romania-Norvegia, in semifinalele Campionatului Mondial. Mesajul Paulei Ungureanu inainte de meci

Antena3 Antena3,
Romania-Norvegia, in semifinalele Campionatului Mondial. Mesajul Paulei Ungureanu inainte de meci

Nationala de handbal feminin a Romaniei intalneste astazi, de la 21. 45, echipa Norvegiei, dupa un meci cu prelungiri sustinut in sferturile de finala, cu Danemarca. inainte de meci, jucatoarea Paula Ungureanu. continuă pe Antena3

LIVE Romania - Norvegia in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin (vineri, 21:45)

Romania va intalni Norvegia, vineri seara de la ora 21:45, in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. Meciul va fi transmis live text in aceasta pagina.

Romania S-A CALIFICAT in semifinalele Campionatului Mondial de handbal

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca, dupa ce a invins, miercuri, la Herning, cu scorul de 31-30 dupa prelungiri, reprezentativa tarii gazda, transmite Mediafax. in penultimul act al competitiei, Romania va infrunta Norvegia.

Reactii dupa calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial. Cristina Neagu plateste polite: Sa le fie rusine

Romania a tinut piept Danemarcei si, dupa doua reprize de prelungiri, s-a impus la un gol diferenta, scor 31-30, calificandu-se in semifinalele Campionatului Mondial.

Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

Cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale Campionatul Mondial, Cristina Neagu, a multumit fanilor romani pentru sustinere si le-a adus critici celor care au criticat nationala.

Romania -Norvegia, meciul anului pentru sportul autohton!

Echipa nationala de handbal va disputa astazi, in semifinalele Campionatului Mondial, in compania Norvegiei, meciul anului pentru intreg sportul autohton.

Romania-Norvegia. Atac devastator la Cristina Neagu

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial, dar Gheorghe Tadici continua razboiul de la distanta cu Cristina Neagu, dupa ce golgheterul echipei noastre le-a transmis sa le fie rusine celor.

Romania-Norvegia. Scandal la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Conferintele de presa, interzise

Cupa Mondiala de handbal feminin din Danemarca a consemnat joi un scandal legat de organizare, dupa ce cele patru semifinaliste, Romania, Norvegia, Olanda si Polonia, nu au putut programa conferinte de presa in.

Romania-Norvegia. Olanda, prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin

Romania-Norvegia Echipa Olandei este prima finalista a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, dupa ce a invins Polonia cu scorul de 30-25 15-8), vineri seara, la Herning, in semifinalele competitiei, scrie.

Carmen Amariei: Semifinala noastra cu Norvegia este de fapt adevarata finala a Campionatului Mondial din acest an

Carmen Amariei, fosta componenta a nationalei de handal feminin, crede ca semifinala Romania-Norvegia este adevarata finala a Campionatului Mondial, iar handbalistele tricolore trebuie sa aiba incredere ca pot cuceri titlul mondial.

Romania bate Danemarca si se califica in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei infrunta in aceasta seara Danemarca, echipa gazda, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial. Cu putin timp inainte de startul partidei Romania - Danemarca,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )