Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania a debutat cu o victorie clara la CM de handbal feminin

Antena3 Antena3,
Romania a debutat cu o victorie clara la CM de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins formatia Paraguayului cu scorul de 29-17 16-7), sambata, la Trier, in primul sau meci din Grupa A a Campionatului Mondial din. continuă pe Antena3

LIVE Romania - Paraguay la CM de handbal feminin

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi incepe parcursul la Campionatul Mondial, sambata de la ora 15:00, impotriva nationalei statului Paraguay. Urmariti live text meciul in aceasta pagina.

Romania debuteaza cu victorie categorica la Campionatul Mondial

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a impus, cu 29-17, in fata modestei reprezentative a statului Paraguay, sambata, in primul meci la Campionatul Mondial gazduit de Germania.

Ce promisiune le-a facut Cristina Neagu romanilor inainte de Campionatul Mondial de handbal feminin

Nationala Romaniei va debuta la sfarsitul acestei saptamani la Campionatul Mondial de handbal feminin, gazduit de Germania.

Victorie clara pentru echipa feminina de handbal a Romaniei in debutul la Campionatul Mondial

Inceput perfect pentru nationala feminina de handbal la Campionatul Mondial din Germania! Fetele antrenante de Ambros Martin s-au impus in meciul de debut, disputat impotriva reprezentativei din.

LIVE Romania - Paraguay la CM de handbal feminin (14:00)

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi incepe parcursul la Campionatul Mondial, sambata de la ora 14:00, impotriva nationalei statului Paraguay. Urmariti live text meciul in aceasta pagina.

LIVE Romania - Paraguay la CM de handbal feminin (15:00)

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi incepe parcursul la Campionatul Mondial, sambata de la ora 15:00, impotriva nationalei statului Paraguay. Urmariti live text meciul in aceasta pagina.

LIVE Text Romania vs Paraguay (de la ora 15:00)/ Primul duel pentru tricolore la Campionatul Mondial de handbal feminin

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei debuteaza sambata la cea de-a 23 editie a Campionatului Mondial, intr-un meci cu Paraguay, cea mai slab cotata nationala de la turneul final din Germania. Cu doar sase jucatoare din lotul care castiga bronzul la editia anterioara, Romania n-ar trebui sa intampine probleme in partida cu Paraguay, fiind una perfecta pentru acomodare. Meciul este in direct pe Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Care este obiectivul Romaniei la CM de handbal feminin. Fetele noastre debuteaza azi la turneul final

Nationala de fete a Romaniei joaca azi in Germania primul meci la cea de-a 23-a participare la Campionatul Mondial de handbal feminin.

ANALIZA incepe Mondialul de Handbal Feminin. De ce este Romania obligata sa faca o figura frumoasa in Germania

Campionatul Mondial de Handbal Feminin incepe azi in Germania, acolo unde Romania va participa pentru a 23-a oara.

Campionatul Mondial de Handbal feminin este la el acasa pe Betano.com

Campionatul Mondial de Handbal feminin 2017 este evenimentul major al lunii decembie, mai ales ca echipa Romaniei este prezenta si are un obiectiv destul de ambitios.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )