Libnet.ro
UNICEF

17:15

Romania a depasit rata de absorbtie de 25% a fondurilor europene in acest an

Adevărul Adevărul,
Romania a depasit rata de absorbtie de 25% a fondurilor europene in acest an

Romania a reusit sa atraga fonduri europene in valoare de peste 4,9 milioane de euro, in acest an, reusind astfel sa depaseasca rata de absorbtie de 25 %, a anuntat miercuri seara, ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Rata de absorbtie curenta a fondurilor europene a depasit nivelul de 25%

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca rata de absorb and tie curenta a fondurilor europene a depa and sit nivelul de 25%, conform unui comunicat de presa remis redac and tiei.

Eugen Teodorovici: Rata de absorbtie a fondurilor europene a depasit nivelul de 25%.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici a anunatat ca rata de absorbtie a fondurilor europene a depasit nivelul de 25%. Rata de absorbtie curenta a fondurilor europene a depasit nivelul de 25%, suma solicitata Comisiei Europene pentru a fi rambursata Romaniei in actuala perioada de programare ajungand la peste 4,9 miliarde de euro. In perioada imediat urmatoare trebuie accelerat ritmul in care solicitam noi rambursari de sume Comisiei, ceea ce va fi posibil doar daca .

Ponta: Rata anuala de absortie a fondurilor europene a crescut de la 7%, anul trecut, la 25% astazi

Primul-ministru Victor Ponta si comisarul european pentru politica regionala Johannes Hahn au vorbit, intr-o declaratie de presa comuna, la Palatul Victoria, despre fondurile europene destinate Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )