Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romania este cea mai religioasa tara din Europa. Ce procent din populatia tarii declara cu absoluta certitudine ca Dumnezeu exista

Adevărul Adevărul,
Romania este cea mai religioasa tara din Europa. Ce procent din populatia tarii declara cu absoluta certitudine ca Dumnezeu exista

Romania ocupa primul loc intr-un top al celor mai religioase tari din Europa. Studiul a fost facut in 34 de state de pe continent. continuă pe Adevărul

Fabuloasa Cristina Neagu! Romanca este cea mai buna marcatoare din istoria Campionatului European de handbal

In minutul 27 al meciului Romania-Germania, a doua partida a nationalei Romaniei la Campionatul European, Cristina Neagu a inscris al cincilea sau gol in acest meci si a devenit handbalista cu cele mai multe reusite la un turneu final al competitiei - 206.

Tara din Europa care-si trimite infractorii straini pe o insula pustie

O tara din Europa, membra UE, a luat decizia de a-si trimite infractorii straini pe o insula pustie. Conducerea conservatoare este de parere ca strainii care comit infractiuni n-au ce cauta in acest stat, iar de pe insula urmeaza apoi sa fie deportati in tarile de origine. in timp ce prin Romania guvernul modifica legile [] .

Tara din Europa unde transportul public va fi in totalitate gratuit. Decizia reprezinta o premiera la nivel mondial

In timp ce in mai multe tari din Europa au in dezbatere proiecte care vizeaza majorarea tarifelor pentru transportul public, nou instalatul guvern al unei natiuni de pe batranul continent a comunicat ca va elimina orice tarif pentru calatorii care urca in trenuri, autobuze sau tramvaie.

Ambros Martin, euforic: Am facut un meci bun! Avem cea mai buna jucatoare din lume

Romania a obtinut o victorie formidabila impotriva Germaniei, 29-24, in al doilea meci de la Campionatul European de handbal din Franta, iar antrenorul Ambros Martin s-a declarat foarte fericit la final.

De ce vrea Kim Jong-un sa-si inlocuiasca arma secreta de la TV, cea mai cunoscuta femeie din Coreea de Nord

Celebra crainica Ri Chun-hee 75 de ani), cea care a dat toate marile vesti in ultimii 40 de ani poporului nord-coreean, fapt ce i-a atras titlurile de regina propagandei si portavocea lui Kim Jong-un, va fi inlaturata de pe post la dorinta dictatorului.

Romania nu are niciun sortiment de branza in top 78 mondial. Tara care a dat cea mai buna branza in 2018

Romania nu are niciun sortiment de branza in top 78 mondial. Cei mai buni sunt la acest capitol sunt norvegienii, spaniolii, francezii si englezii. in top se mai situeaza producatorii din Italia sau din Statele Unite ale Americii.

Catrinel Menghia, cea mai SEXY GRAVIDA! POZE INCENDIARE in lenjerie intima! (FOTO)

Frumoasa bruneta de 33 de ani a pozat sexy in lenjerie intima, in ciuda faptului ca este gravida in luna a sasea. Catrinel Menghia este unul dintre cele mai renumite fotomodele din Romania, apreciata la.

Cea mai eficienta metoda non-chirurgicala de tratare a alopeciei. Studiu

Terapiile laser de joasa frecventa reprezinta, la ora actuala, cea mai eficienta metoda de tratament non-invaziva si non-chirurgicala a alopeciei, principala cauza a pierderii parului atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor. Aceasta este concluzia unui studiu publicat recent in prestigioasa publicatie Journal of The European Academy of Dermatology and Venerology.

(P) Oamenii care schimba lumea fintech iti spun de ce un job la Finastra e cea mai potrivita alegere pentru cariera ta

Finastra este un exemplu de companie atenta la nevoile angajatilor, la traseul profesional pe care acestia vor sa il urmeze si la importanta unui echilibru intre viata la birou si cea personala a fiecarui membru al echipei. Cea mai importanta resursa.

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre Isis, cea mai importanta zeita

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre Isis, cea mai importanta zeita, sotia lui Osiris. ii protejeaza pe nou-nascuti, le confera intelepciune femeilor. Perioada nasterii 11-31 martie, 18-29.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )