Libnet.ro
UNICEF

13:45

Romania este la inaltime la Euro 2016. Cine este cel mai inalt jucator de la Campionatul European

Antena3 Antena3,
Romania este la inaltime la Euro 2016. Cine este cel mai inalt jucator de la Campionatul European

N-avem cum sa nu fim la inaltime in Franta. Avem cel mai inalt jucator de la Euro: Pantilimon. Patru jucatori de la Euro au mai mult de 2 metri - dar Pantilimon se uita de sus la toti. Torje a prins si el podiumul. continuă pe Antena3

Franta a invins Scotia, scor 3-0, inaintea meciului cu Romania din deschiderea Euro-2016

Reprezentativa Frantei, adversara Romaniei in grupa A de la Euro-2016, a invins Scotia, sambata, scor 3-0, in ultimul meci amical sustinut la Metz.

Costel Pantilimon, cel mai inalt jucator de la EURO 2016

Potrivit unei statistici oferite de UEFA, portarul nationalei Romaniei Costel Pantilimon este cel mai inalt dintre jucatorii participanti la Campionatul European din Franta.

Cum a ajuns Islanda, cea mai mica tara, la EURO 2016

Islanda este cea mai mica tara ca numar de locuitori de la EURO 2016. Iata cum a reusit sa se califice aceasta insulita, in premiera, la turneul final al unui Campionat European de fotbal. EURO 2016:Grupa Romaniei + toate grupele|Lot Romania|Toate loturile|Program pe zile .

Partidul absentilor sociali (PAS). Cel mai mare partid din Romania

Nu voi comenta rezultatele acestor alegeri. Stim cu totii care sunt acestea. Stim cu totii ca PSD este marele castigator, ca PNL are o mare problema de existenta si functionare ca partid. De apreciat scorul obtinut de Uniunea Salvati Bucurestiul. Dar cel mai ingrijorator lucru din perspectiva mea a fost prezenta extrem de mica la vot.

Cel mai curajos fotbalist al lui Anghel Iordanescu: ce a spus Ovidiu Hoban cu patru zile inainte de meciul cu Franta

Tricolorii vor fi implicati in partida de deschidere de la Euro 2016 vineri, ora 22. 00, Pro TV, Dolce Sport), atunci cand tot continentul va fi cu ochii pe ei.

Elvetia: Cel mai lung tunel feroviar din lume

Constructia tunelului a durat 17 ani si a costat 11 miliarde euro, devenind cel mai lung tunel feroviar din lume si cel mai scump. Tunelul feroviar Seikan din Japonia, care leaga cele doua mari insule Honshu si Hokkaido, are 53,9 km, iar faimosul tunel sub Marea Manecii are 50,5 km.

Romania - Georgia 5-1, in ultimul meci de pregatire pentru EURO 2016

Natioanal de fotbal a Romaniei a invins selectionata Georgiei cu scorul de 5-1 in ultima repetitie inaintea participarii la EURO 2016. Meciul a fost disputat pe Arena.

Alina Gorghiu: PNL are cel mai bun scor de dupa 1990. Aveam 750 de primari, acum sunt 1.000

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a aratat oarecum multumita, luni, de rezultatul votului la alegerile locale, precizand ca este cel mai bun scor al partidului de dupa 1990, dar se.

Franta, in haos cu o saptamana inainte de lovitura de start a Euro 2016

Cu o saptamana inainte de inceperea Euro 2016, Franta, tara gazda, este cuprinsa de haos. Criza sociala cauzata de neintelegerile dintre sindicate si guvern asupra reformei Legii Muncii continua, pilotii Air France vor face greva in primele zile ale turneului de fotbal, in timp ce starea de urgenta a fost mentinuta pe intreg teritoriul francez pana la 26 iulie, ca urmare a atentatelor de anul trecut de la Paris si a amenintarilor teroriste.

Francez arestat in Ucraina, suspectat de pregatirea a 15 atentate in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016

Serviciile secrete din Ucraina au transmis ca un cetatean francez, arestat in aceasta tara, pregatea nu mai putin de 15 atentate in Franta in timpul Campionatului European de Fotbal Euro 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )