Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania este invadata de usturoi din China. Semnalul de alarma tras de autoritati!

Antena3 Antena3,
Romania este invadata de usturoi din China. Semnalul de alarma tras de autoritati!

Usturoiul din China se gaseste de multa vreme in toate supermarketurile de la noi si este preferat de romani datorita aspectului sau. continuă pe Antena3

Be EU: Virusul ucigas din China, subiectul zilei in Parlamentul European

Subiectul zilei in Parlamentul European este virusul ucigas din China. Acolo este Comisarul European pentru Sanatate care va explica ce masuri s-au luat pentru a impiedica raspandirea virusului pe teritoriul european.

Financial report Jaguar Land Rover isi aduce piesele din China cu avionul. Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din Asia. Huawei castiga teren in disputele din Europa

Financial Times: Jaguar Land Rover isi aduce componentele din China cu avionul pentru a evita inchiderea fabricilor din UK * Les Echos: Graba nebuna cu care se arunca japonezii pe datoria Frantei * Cum si-a pierdut Matteo Salvini aura de invincibilitate * Kathimerini: Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din AsiaStop falsilor studenti si casatoriilor fictive * The New York Times: Huawei castiga teren in disputele din Europa iar SUA cauta sa gaseasca alternative.

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Imagini revoltatoare: Femeile medic din China, rase in cap inainte de a fi trimise in zonele afectate de coronavirus (VIDEO)

O serie de imagini cu zeci de doctorite si asistente din China, ce sunt tunse zero, au starnit revolta in mediul online. Femeile, angajate aleSpitalului Provincial pentru Femei si Copii din Gansu sunt p.

General Motors, Fiat Chrysler si Toyota Motor reiau productia de automobile din China

General Motors, Fiat Chrysler si Toyota Motor sunt pe cale sa reia productia de automobile din China, dupa vacanta prelungita determinata de epidemia de coronavirus.

Adevarul despre aparitia coronavirus. Ce s-a intamplat in laboratoarele din China si ce mutatii a suferit

S-a aflat adevarul despre coronavirus, care a ucis pana in prezent peste 1600 de persoane si despre care multi oameni au spus ca a fost scapat dintr-un laborator din orasul Wuhan, acolo unde a izbucnit epidemia mortala. Adevarul despre aparitia coronavirus Ei bine, cei care vin sa faca lumina in aceasta problema si sa inlature .

Cum e afectata industria auto de coronavirusul din China: probleme si-n Europa

Coronavirusul din China a speriat o lume intreaga. Industria din statul asiatic e puternic afectata, inclusiv producatorii auto. Dupa descoperirea virusului in regiunea Wuhan, China a oprit.

Proeminent critic al regimului din China, plasat in arest la domiciliu: Acesta ar putea fi ultimul mesaj pe care il scriu

Guardian relateaza povestea unui proeminent critic al regimului din China, profesorul Xu Zhangrun, care a publicat recent un material extrem de dur la adresa presedintelui Xi Jinping. Imediat dupa publicarea materialului, profesorul a fost plasat in arest la domiciliu si i-a fost blocat accesul la retelele sociale.

Ce se intampla cu iPhone din cauza epidemiei coronavirus din China

Coronavirusul din China a speriat o lume intreaga si risca sa cauzeze efecte nedorite in economia mondiala. ingrijorarile ajung pana la Apple, care ar putea avea probleme cu productia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )