Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania este lider in Uniunea Europeana in functie de numarul de angajati in sectorul tehnologiei pe cap de locuitor

Adevărul Adevărul,
Romania este lider in Uniunea Europeana in functie de numarul de angajati in sectorul tehnologiei pe cap de locuitor

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Uniunea Europeana UE) pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti o strategie de exit dupa 24 de ani de tranzitie, potrivit unei analize Bloomberg. continuă pe Adevărul

Mai mult de 95% din consumul total de bere din Romania este produs la nivel local

Sectorul berii este unul dintre putinele sectoare din Romania care are inca o productie locala in crestere. Mai mult de 95% din consumul total de bere din Romania este produs la nivel local, conform studiulu.

Guvernul ucrainean va fi primit de Uniunea Europeana la Bruxelles, pe 13 mai

Guvernul ucrainean, condus de premierul Arseni Iateniuk, va fi primit la 13 mai la Bruxelles de Comisia Europeana pentru a examina masurile de sustinere pentru Kiev. Comisia Europeana este hotarata sa ajute.

Romania este tara europeana in care este cel mai rau sa fii mama

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, releva raportul Starea mamelor din intreaga lume State of the World039;s Mothers), lansat de organizatia Save.

Zgonea: Romania este un sustinator puternic al politicii usilor deschise a Aliantei Nord-Atlantice

Pre and sedintele Camerei Deputa and tilor, Valeriu Zgonea, a primit delegatiile turce si polone participante la Trilaterala Comisiilor pentru politica externa Romania - Polonia - Turcia unde au discutat aspecte de interes privind problematica securitatii regionale in contextul crizei din Ucraina si cooperarea pe teme de securitate in format trilateral, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )