Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania-Finlanda 1-1. Declaratie surprinzatoare a eroului care a adus egalarea

Antena3 Antena3,
Romania-Finlanda 1-1. Declaratie surprinzatoare a eroului care a adus egalarea

Din pacate in seara asta meritam o victorie, imi pare rau ca nu am putut face fericiti acesti suporteri, bine ca am luat un punct si pastram sansa la calificare. Noi incercam sa ne facem cat mai bine. continuă pe Antena3

Romania-Finlanda. FRF anunta pret unic la meciul care ne poate duce la Euro 2016. Site-ul FRF are probleme

FRF vrea un stadion plin la meciul Romania-Finlanda, unul care ar putea decide calificarea tricolorilor la Campionatul European de Fotbal din Franta. Asta dupa ce UEFA a suspendat decizia potrivit careia.

Romania - Finlanda: Traficul rutier, restrictionat inainte si dupa meci

Traficul rutier de pe strazile din jurul Arenei Nationale din Bucuresti va fi restrictionat, gradual, inainte si dupa meciul Romania - Finlanda, care debuteaza la ora 21. 45, din preliminariile Euro 2016.

RATB si Metrorex vor avea program prelungit joi pentru a prelua spectatorii de la meciul Romania - Finlanda

Cu ocazia partidei de fotbal Romania - Finlanda din aceasta seara, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va prelungi programul de circulatie pe liniile de tramvaie 1, 40, 56, liniile de troleibuze 86 si 90, precum si pe liniile de autobuze 101, 102, 104, 133, 311, 330 si 335, care vor functiona pana la plecarea spectatorilor din zona Stadionului Arena Nationala. Pe langa aceste linii, care asigura relatia cu zona centrala si cu reteaua Metrorex, calatorii vor avea la dispozitie si liniile de transport de noapte.

Restrictii de circulatie in zona Arenei Nationale. Meciul Romania-Finlanda paralizeaza traficul rutier

Traficul rutier va fi restrictionat joi, 8 octombrie, in apropierea Arenei Nationale, aici unde va avea loc meciul de fotbal Romania - Finlanda.

De ce s-au calcat fanii in picioare pentru un bilet la Romania-Finlanda

Doar pretul modic al unui bilet la Romania-Finlanda, 20 de lei, si aroma calificarii care pluteste in aerul de octombrie nu justifica aglomeratia de la ghiseele Arenei Nationale. Explicatia e, probabil, mult mai simpla si tine de anatomia sufletului: si fara Dumitrache, si fara Camataru, si fara Hagi, echipa nationala ramane cel mai drag tablou din sufrageria fanilor.

S-au terminat biletele la meciul Romania - Finlanda. Stadionul va fi arhiplin

La putin peste 24 de ore de la punerea lor in vanzare, biletele pentru partida Romania-Finlanda de joi, 8 octombrie, s-au epuizat!.

Ghidul suporterilor care merg joi la Romania - Finlanda. Tot ce trebuie sa stii despre accesul pe Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal prezinta informatiile pe care trebuie sa le cunoasca fiecare suporter care asista joi la meciul Romania Finlanda, din preliminariile EURO 2016, ora 21:45, Arena Nationala.

Romania Finlanda bilete: FRF ofera tichete unor invitati speciali. La cine s-au gandit Burleanu si colegii sai

Romania Finlanda joi, ora 21. 45), penultimul meci din preliminariile Euro 2016, poate rezolva calificarea tricolorilor la un turneu final dupa ani sub privirile unor spectatori care au contribuit la performantele fotbalului romanesc.

Bilete cu pret unic la meciul Romania - Finlanda: Cat costa un tichet si cate sunt gratuite

Presedintele FRF Razvan Burleanu a anuntat pretul biletelor la meciul Romania - Finlanda, partida care se va disputa cu suporteri dupa ce UEFA a anulat sanctiunea anterioara. Biletele vor fi comercializate la pretul unic de 20 lei, insa o parte dintre suporteri vor beneficia de acces gratuit.

Bilete cu pret unic la meciul Romania - Finlanda: Cat costa un tichet si cine are gratuit

Presedintele FRF Razvan Burleanu a anuntat pretul biletelor la meciul Romania - Finlanda, partida care se va disputa cu suporteri dupa ce UEFA a anulat sanctiunea anterioara. Biletele vor fi comercializate la pretul unic de 20 lei, insa o parte dintre suporteri vor beneficia de acces gratuit.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )