Libnet.ro
UNICEF

22:45

RATB si Metrorex vor avea program prelungit joi pentru a prelua spectatorii de la meciul Romania - Finlanda

Hotnews Hotnews,
 RATB si Metrorex vor avea program prelungit joi pentru a prelua spectatorii de la meciul Romania - Finlanda

Cu ocazia partidei de fotbal Romania - Finlanda din aceasta seara, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va prelungi programul de circulatie pe liniile de tramvaie 1, 40, 56, liniile de troleibuze 86 si 90, precum si pe liniile de autobuze 101, 102, 104, 133, 311, 330 si 335, care vor functiona pana la plecarea spectatorilor din zona Stadionului Arena Nationala. Pe langa aceste linii, care asigura relatia cu zona centrala si cu reteaua Metrorex, calatorii vor avea la dispozitie si liniile de transport de noapte. continuă pe Hotnews

Metroul va avea program prelungit joi, pentru meciul Romania - Finlanda

Metroul va avea program prelungit joi, cand se disputa partida Romania - Finlanda, pe Arena Nationala, ultimele trenuri plecand de la statiile capat de magistrala la ora 00:45, informeaza Mediafax.

Program prelungit la liniile RATB, pentru meciul Romania - Finlanda

Liniile RATB din zona Stadionului Arena Nationala vor avea program prelungit, joi, cu ocazia partidei de fotbal intre Romania si Finlanda.

Program prelungit la metrou pentru meciul Romania - Finlanda

Metroul va avea program prelungit joi, cand se disputa partida Romania - Finlanda, pe Arena Nationala. Astfel, ultimele trenuri vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00.

Metroul isi prelungeste programul pentru meciul Romania - Finlanda

Metroul va avea program prelungit joi, cand se disputa partida Romania - Finlanda, pe Arena Nationala, ultimele trenuri plecand de la statiile capat de magistrala la ora 00. 45, conform Mediafax.

Metroul va avea program prelungit joi, cand are loc meciul Romania - Finlanda

Suporterii Nationalei, care vor sa sustina echipa in meciul din aceasta seara cu Finlanda, vor putea sa se intoarca acasa cu metroul la sfarsitul partidei. Metrorex prelungeste astazi programul cu doua or.

Veste buna pentru angajatii romani! Vor avea o vacanta de patru zile

Veste buna! Angajatii romani vor mai avea in acest an un weekend prelungit, pentru ca Sfantul Andrei, sarbatorit in 30 noiembrie, va fi intr-o zi de luni, scrie observator. tv. Ultima luna a anului 2015 va.

Conexiunile slabe la internet nu vor mai fi o problema pentru Facebook

Principalul scop al celor de la Facebook este ca toata lumea sa se poata bucura de serviciile oferite de acestia. Pentru a facilita acest lucru, Facebook face o serie de ajustari la News Feed, pentru a functiona chiar si cu o conexiune mai slaba la internet. Daca ai incercat vreodata sa dai un refresh pe [] Conexiunile slabe la internet nu vor mai fi o problema pentru Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )