Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rusinea Europei: Romania a importat mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, un record istoric

Adevărul Adevărul,
Rusinea Europei: Romania a importat mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, un record istoric

In prima jumatate a acestui an, Romania a cumparat de pe pietele internationale produse agroalimentare de peste doua miliarde de euro, cu 100 de milioane de mai mult decat in aceeasi perioada din anul trecut, care a fost unul secetos. continuă pe Adevărul

Rusinea Europei: tara agrara Romania a importat mancare de peste doua miliarde de euro in primul semestru, un record istoric

In prima jumatate a acestui an, Romania a cumparat de pe pietele internationale produse agroalimentare de peste doua miliarde de euro, cu 100 de milioane de mai mult decat in aceeasi perioada din anul trecut, care a fost unul secetos.

VIDEO Curiosity, la prima aniversare pe Marte. Cum a fost anul pentru proiectul de doua miliarde de dolari al NASA

In urma cu un an, NASA ateriza pe Marte prin robotul Curiosity. O investitie de peste 2,5 miliarde de dolari a fost necesara pentru a cauta viata pe Planeta rosie. in cele 12 luni scurse de la amarterizare, Curiosity a furnizat cateva informatii importante. Pentru a-i sarbatori prima aniversare, cei de la NASA i-au cantat La multi ani.

Un avion s-a PRABUSIT PESTE DOUA CASE, in SUA. Pilotul si alte doua persoane, date disparute

Un avion de dimensiuni medii s-a prabusit vineri pe doua case, in statul american Connecticut, pilotul si alte doua persoane, de la sol, fiind disparuti, informeaza CNN. Avionul, de tip.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )