Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania invinge SUA pentru a doua oara in istorie si obtine Cupa Pearshing

Online Sport Online Sport,
Romania invinge SUA pentru a doua oara in istorie si obtine Cupa Pearshing

Nationala de rugby a Romaniei a invins Statele Unite ale Americii SUA), sambata seara, cu 23-10 20-0), intr-un meci test disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Aceasta este doar a doua victorie pe care Stejarii o obtin contra Vulturilor in noua meciuri directe. continuă pe Online Sport

Romania invinge SUA si obtine Cupa Pearshing

Nationala de rugby a Romaniei a invins Statele Unite ale Americii SUA), sambata seara, cu 23-10 20-0), intr-un meci test disputat pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti.

Rugby: Romania invinge SUA

Nationala de rugby a Romaniei a invins, sambata, cu scorul de 23-10 20-0) reprezentativa SUA, intr-un meci-test care a avut loc pe Stadionul national Arcul de Triumf din Capitala.

Cel mai sadic ucigas in serie din Romania a fost condamnat definitiv pentru a doua oara la inchisoare pe viata

Fanel Milea 53 de ani), originar din comuna braileana Viziru, a dat dovada de o salbaticie iesita din comun, acesta avand o placere diabolica in a lovi si viola batrane lipsite de aparare. Finalmente, victimele au fost ucise cu o bestialitate nemaiintalnita nici la executiile din Evul Mediu.

Salvata pentru a doua oara dintr-o fantana publica

Salvatorii ISU Olt au intervenit sambata-seara, 12 noiembrie 2016, in jurul orelor 20,30, pentru salvarea dintr-o fantana publica a unei persoane in comuna Maruntei, judetul Olt.

Romania infrunta SUA cu un debutant in formula de start

Rugbyul este sportul in care nu exista suspans in ceea ce priveste anuntarea echipelor de start inaintea unor meciuri fie ele si test, asa cum este cazul partidei dintre Romania si Statele Unite ale Americii de sambata, ora 18:00, pe stadionul Arcul de Triumf.

Donald Trump s-a declarat fanul Nadiei Comaneci. Mesajul transmis de noul presedinte al SUA pentru campioana noastra olimpica: Te iubesc, dar...

Noului presedinte al SUA, Donald Trump, nu ii sunt necunoscuti romanii. Putini oameni stiu ca magnatul este un mare fan al Nadiei Comaneci, multipla campioana olimpica la gismnastica. in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )