Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai sadic ucigas in serie din Romania a fost condamnat definitiv pentru a doua oara la inchisoare pe viata

Adevărul Adevărul,
Cel mai sadic ucigas in serie din Romania a fost condamnat definitiv pentru a doua oara la inchisoare pe viata

Fanel Milea 53 de ani), originar din comuna braileana Viziru, a dat dovada de o salbaticie iesita din comun, acesta avand o placere diabolica in a lovi si viola batrane lipsite de aparare. Finalmente, victimele au fost ucise cu o bestialitate nemaiintalnita nici la executiile din Evul Mediu. continuă pe Adevărul

DNA a trecut la cheltuit bani. Cel mai mare contract i-ar fi fost atribuit lui Dragos Stan, unul dintre denuntatorii din dosarul Micosoft (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a trecut la cheltuit bani. Aproape 2,5 milioane de lei au dat procurorii DNA pe echipamente IT, informeaza B1 TV. Cel mai mare contract, de peste 1 milion de lei, i-ar fi fost.

Samsung, implicata in cel mai mare scandal politic din Coreea de Sud. Procurorii au descins la sediul companiei

Procurorii sud-coreeni au facut perchezitii la sediul central al Samsung Electronics, in cadrul unei anchete ce vizeaza un scandal politic de proportii in care este implicata Choi Soon-Sil, confidenta pr.

Cum a fost convertit un proiect megaloman al lui Ceausescu in cel mai mare campus universitar din Romania

In 1984, Ceausescu a dat ordin ca la Pitesti sa se ridice un complex comercial de proportii, o imbinare intre un hipermarket si un mall din zilele noastre, care urma sa includa si o Fabrica de mancare. Proiectul a fost stopat de Revolutia din decembrie 1989, iar cladirea realizata partial a ajuns in paragina. in 1995, un profesor a reusit sa convinga autoritatile de la Bucuresti sa inceapa aici constructia campusului Universitatii din Pitesti.

Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei. Turnul Coltea s-a prabusit, iar pamantul s-a crapat si din el tasnea apa fierbinte si urat mirositoare

Cutremurul produs la 26 octombrie 1802, ora 12. 55, a fost estimat ca fiind cel mai mare cutremur cunoscut din istoria Romaniei.

Lupta anticoruptie din Romania a fost data exemplu de catre candidatul socialist la alegerile prezidentiale din Bulgaria

Rumen Radev, candidatul socialist la presedintia Bulgariei, a dat lupta anticoruptie din Romania drept exemplu de succes in combaterea fenomenului si a precizat ca, daca va castiga alegerile, va.

Romania se pregateste pentru cel mai tare meci din grupa. Ce spune polonezul Lewandowski despre duelul cu tricolorii

Romania va juca cu Polonia, vineri, in cel mai important meci al grupei. Dupa primele trei partide, Nationala a obtinut cinci puncte, reusind o singura victorie si doua egaluri. O victorie.

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda.

Peste 300 de copii vor sustine cel mai mare recital coral din Romania: Gala Cantus Mundi 2016

Pe 26 noiembrie, de la ora 17. 00, peste 300 de copii din intreaga tara vor urca pe scena Salii Radio din Bucuresti pentru a oferi publicului unul dintre cele mai frumoase recitaluri ale corurilor reunite de copii din Romania, la cea de-a treia editie a Galei Cantus Mundi. Evenimentul reuneste peste 15 coruri din reteaua .

Cel mai scurt test de inteligenta ti-ar putea da batai de cap

Cel mai bun test de inteligenta nu trebuie sa contina zeci de intrebari din ce in ce mai complicate pentru a fi eficient, arata stiridinlume. ro. Cel mai scurt test de inteligenta, testul de reflectie cognitiva, sau CRT, ar putea fi chiar cel mai bun test de inteligenta disponibil. Acesta contine doar trei intrebari si este [].

Cel mai bogat scriitor

De departe, scriitorul cel mai bogat din lume este James Patterson, cartile sale aducand castiguri mult mai mari decat cele obtinute de J. Rowling, Lionel Messi sau Tom Cruise.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )