Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania a invins Germania in primul amical de la Baia Mare

Online Sport Online Sport,
Romania a invins Germania in primul amical de la Baia Mare

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins la limita prima reprezentativa a Germaniei in primul dintre cele doua partide amicale programate la Baia Mare. continuă pe Online Sport

VIDEO Tadici a jucat hora de ziua lui, in Baia Mare. A primit un cadou surpriza din partea invitatilor

Handbalistele din echipa nationala si primarul din Baia Mare i-au pregatit selectionerului o petrecere surpriza chiar inaintea meciurilor amicale cu Germania. Tadici a implinit, joi, 62 de ani, iar elevele sale i-au facut un cadou inedit. L-au avut complice pe primarul Catalin Chereches, iubitul Adei Nechita. Acesta a pregatit un tort tricolor sub forma unui teren de handbal.

A inceput curatenia de primavara in Baia Mare. Un nou sistem de salubrizare va fi implementat

Odata cu venirea primaverii, municipalitatea a gandit un nou sistem de salubrizare pentru municipiul Baia Mare. Din dorinta de a eficientiza serviciile puse la dispozitia cetatenilor, noul program vizeaza atat obtinerea unei calitati superioare in ceea ce priveste serviciile de salubrizare cat si o mai buna gestionarea a zonelor verzi.

Noi piste pentru biciclisti vor fi create in Baia Mare

Incepand cu primavara acestuia an vor incepe demersurile pentru crearea unor noi piste pentru biciclisti in Baia Mare. incurajand astfel atat o modalitate de deplasare eco, cat si o forma de miscare, municipalitatea va crea, intr-o prima faza, o reea de piste de biciclete de aproximativ 12 kilometri.

Primul tren de MARE VITEZA va circula in Romania incepand din iulie. Atinge 170 de km in cateva secunde

Primul tren de mare viteza construit in Romania, la Craiova, a trecut cu bine testul din poligonul feroviar de la Faurei. Garnitura a parcurs peste 100 de kilometri, timp in care a depasit viteza de 170 de.

Primul tren de MARE VITEZA va circula in Romania incepand din iulie. Atinge 170 de km/h in cateva secunde

Primul tren de mare viteza construit in Romania, la Craiova, a trecut cu bine testul din poligonul feroviar de la Faurei. Garnitura a parcurs peste 100 de kilometri, timp in care a depasit viteza de 170 de.

Romania. Mortalitatea prin cancer, cea mai mare din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe b.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )