Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania si Italia au semnat o conventie pentru evitarea dublei impuneri privind impozitele pe venit

Antena3 Antena3,
Romania si Italia au semnat o conventie pentru evitarea dublei impuneri privind impozitele pe venit

Romania si Italia au semnat, sambata, la Riga, o conventie pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit si pentru prevenirea evaziunii fiscale, potrivit unui comunicat al Ministerului. continuă pe Antena3

Romania a semnat cu Italia o conventie pentru evitarea dublei impuneri

In cadrul reuniunii ECOFIN de la Riga, a fost semnata, sambata, Conventia intre Romania si Republica Italiana pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit si pentru prevenirea evaziunii fiscale, informeaza Ministerul Finantelor Publice.

Conventie intre Romania si Republica Italiana pentru evitarea dublei impuneri

ACTUALIZARE 18:25 in cadrul reuniunii ECOFIN de la Riga, a fost semnata astazi, 25 aprilie 2015, Conventia intre Romania si Republica Italiana pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit si pentru prevenirea evaziunii fiscale.

Conventie intre Romania si Italia pentru evitarea dublei impuneri privind impozitul pe venit

Autoritatile romane si cele italiene au semnat sambata, in cadrul reuniunii ECOFIN de la Riga, Conventia pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit si pentru prevenirea evaziunii.

Ce documente au fost semnate in cadrul sedintei comune de guvern romano-bulgare

Guvernele Romaniei si Bulgariei au semnat in cadrul unei sedinte comune desfasurate, vineri, la Craiova, mai multe documente: O conventie pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, un protocol de intentie in domeniul turismului, un protocol privind cooperarea in domeniul radiocomunicatiilor, un plan de cooperare in domeniul politicii farmaceutice si situatiilor medicale de urgenta si o declaratie comuna privind intensificarea cooperarii regionale in domeniul energie. Vezi in text la ce se refera aceste documente.

Cartile de identitate ale romanilor, scanate la urmatoarele alegeri pentru evitarea votului multiplu

Cartile de identitate ale romanilor vor fi scanate la urmatoarele alegeri pentru a se evita votul multiplu. Anuntul a fost facut de presedintele Comisiei pentru Cod Electoral, deputatul liberal Mihai Voicu. Acesta.

CNADNR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al podului peste Prut la Ungheni

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA anunta ca in data de 23. 2015 a fost semnat contractul de servicii avand ca obiect Elaborare Studiu de fezabilitate pentru Pod peste Prut la Ungheni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )