Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romania lipseste si din topul celor mai bune universitati din lume realizat de Times Higher Education

Adevărul Adevărul,
Romania lipseste si din topul celor mai bune universitati din lume realizat de Times Higher Education

California Institute of Technology ramane pe prima pozitie in topul mondial World University Rankings realizat de Times Higher Education, care ierarhizeaza cele mai bune universitati din lume in functie de patru indicatori: calitatea predarii, cercetarea, transferul de cunostinte si imaginea pe care o au in lume. Pe locul al doilea, se afla, la egalitate, Harvard si Oxford. Nicio universitate din Romania nu figureaza in acest top. continuă pe Adevărul

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume (FOTO)

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume, noteaza NYTimes. Compania a ocupat primul loc in acest clasament, dupa ce 13 ani la rand Coca Cola a fost liderul topului. Apple este.

Basarabeanul din topul celor mai buni 100 DJ ai lumii

Mixeaza pe trei continente si aduna zeci de mii de fani la concerte, iar in curand va lansa primul sau album. La 21 de ani, Andrew Rayel, pe numele sau real Andrei Rata, face furori in muzica electronica mondiala.

FOTO Festivalul PLAI din Timisoara - din nou pe lista celor mai bune festivaluri ale Europei

Dupa ce anul trecut PLAI a fost primul si singurul festival din Romania care a ajuns in finala European Festival Awards, anul acesta a fost inclus din nou pe lista nominalizatilor.

Suedia, tara cu cele mai bune conditii de viata pentru persoanele varstnice

Suedia este statul cu cele mai bune conditii de viata pentru persoanele varstnice, in timp ce Afganistan este tara cu cele mai grele conditii de viata pentru cei in varsta, potrivit unui studiu publicat recent de Organizatia Natiunilor Unite.

Valeriu Zgonea: Ne dorim o abordare justa si echitabila fata de Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a participat, astazi, la Bruxelles, la o masa rotunda, unde a discutat despre implicarea tarii noastre in procesele privind luarea celor mai bune masuri de a raspunde problemelor provocate de criza financiara, precum si despre necesitatea aderarii Romaniei la spatiul Schengen, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Cele mai bune aplicatii mobile pentru elevi.

Tehnologia joaca un rol important in educatia copilului, iar aplicatiile mobile educationale pot simplifica si imbunatati modul de invatare pentru elevi. Matematica poate deveni mai distractiva cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Matematica pentru pregatitoare II, unde copiii trebuie sa il ajute pe PitiClic cu matematica, sau Kids Numbers and Math, care ii invata pe cei mici sa numere pana la 10 si sa realizeze calcule simple, a adaugat Radu Boanca ThePhoneGeeks. Cu ajutorul .

Gadgeturile sunt tot mai bune la reproducerea realitatii, iar oamenii tot mai predispusi sa sufere din cauza asta

Saptamana trecuta a aparut stirea cu utilizatorii de iOS 7 care se plang de animatiile si efectele pe care le are noua versiune a sistemului de operare. Daca se mai adauga si noua lume cu realitate augmentata, se poate ajunge la o noua afectiune generata de tehnologie?.

Dupa 37 de cutremure, localnicii din Galati nu mai pot bea apa din fantani

Localnicii din comuna Izvoarele, din Galati, nu mai pot bea apa din fantani. Dupa numeroasele cutremure din ultimele zile, apa a devenit albicioasa si are un miros intepator. Inspectorii Directiei Sanitar.

Victor Ponta: Eu nu m-am certat cu presedintele, dansul se cearta cu mine. Cum mai da o zi din calendar, cum mai iese sa faca un scandal

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara ca nu asteapta gesturi de impacare din partea presedintelui Traian Basescu, afirmand ca el nu s-a certat cu seful staturului ci acesta se cearta cu el. Chestionat cu privire la ce sa se ne asteptam de acum inainte din partea principalilor actori politici din stat, prim-ministrul a raspuns: Din partea mea, la pace si liniste si activitate guvernamentale intensa. Din partea presedintelui, cum mai da o zi din calendar, cum mai iese sa faca un scandal, la Serviciul de Comedie, la seviciul de comedie de la Mircea Marian. Pe unde gaseste pe el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )