Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania, pe locul patru intr-un top al celor mai mari 500 companii din Europa Centrala si de Est

Antena3 Antena3,
Romania, pe locul patru intr-un top al celor mai mari 500 companii din Europa Centrala si de Est

Romania se afla pe locul patru intr-un top pe 2014 al celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est ECE) realizat de Coface, cu o prezenta de 59 de companii, in crestere de la 56 in urma cu un. continuă pe Antena3

Romania, pe locul 27 intr-un top al tarilor in functie de atractivitatea pentru expati

Romania ocupa locul 27 intr-un top care clasifica tarile in functie de cat de atractive sunt acestea pentru expati, potrivit sondajului Expat Insider 2015 , realizat de reteaua sociala InterNations in 195 de state si teritorii.

Gigantii Romaniei care au intrat in topul celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est

Cum au performant gigantii din economia romaneasca in clasamentul regional, realizat de Coface, al celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est. Studiul Coface CEE Top 500 clasifica cele mai puternice cinci sute de companii din regiune, luand.

Doua poezii romanesti, incluse in topul celor mai frumoase poeme de dragoste la nivel global

Recunoastere la nivel international pentru doua poezii romanesti. Acestea au fost incluse in top 50 ale celor mai frumoase poeme de dragoste la nivel global, din ultimii 50 de ani, relateaza The Guardian. Este.

FOTO: Cum arata topul celor mai bine platiti actori de televiziune

Vedetele serialului Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory ocupa primele pozitii in topul celor mai bine platiti actori de televiziune.

Dialog pentru gasirea celor mai bune masuri de absorbtie a fondurilor europene

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a avut astazi o intalnire cu reprezentantii Coalitiei Nationale pentru Absorbtia Fondurilor Structurale CNAFS). Dialogul a avut loc pe fondul interesului comun privind identificarea celor mai bune masuri pentru absorbtia fondurilor europene, arata un comunicat al ministerului.

Topul celor mai bine platiti DJ din lume FOTO VIDEO

Primul loc din top este ocupat de un muzician care a obtinut venituri de 66 milioane de dolari in ultimele 12 luni, potrivit unui clasament anual intocmit de revista Forbes, care a fost dat publicitatii luni, arata Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )