Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania pierde cu Norvegia si merge cu zero puncte in grupele principale

Online Sport Online Sport,
Romania pierde cu Norvegia si merge cu zero puncte in grupele principale

In ultimul meci din Grupa D a Campionatului European nationala Romaniei a rezistat doar 42 de minute in fata multiplei campioane europene, mondiale si olimpice Norvegia. continuă pe Online Sport

Video Romania si-a asigurat calificarea in grupele principale la Campionatul European! Repriza de vis cu Polonia

Romania a castigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. Acest rezultat asigura calificarea in faza grupelor principale. Neagu si compania au golaveraj pozitiv din partidele cu Germania si Polonia, plus unu. in ultima etapa a acestei prime grupe, Romania va infrunta Norvegia, luni, de la ora 21:30. De partea .

VIDEO CE Handbal (f): Serbia revine incredibil si invinge Olanda, campioana mondiala Norvegia surclaseaza Germania - Romania, in Grupele Principale

Serbia a reusit surpriza zilei la Campionatul European de handbal feminin, dupa ce a recuperat o diferenta de sapte goluri si s-a impus, scor 29-25, in fata reprezentativei Olandei campioana mondiala en-titre). Tot sambata, Norvegia a surclasat Germania 42-23), astfel ca selectionata Romaniei este sigura de prezenta in Grupele Principale.

Romania, in grupele principale la EURO

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in grupele principale ale Campionatului.

CE Handbal (f): Momentul adevarului - Romania, duel cu Norvegia (de la 21:30)

Dupa o infrangere cu Germania si un succes contra Poloniei, pentru Cristina Neagu si compania a venit momentul adevarului: un duel cu puternica formatie a Norvegiei. Calificata in Grupele Principale de la CE de handbal feminin, nationala Romaniei se va duela cu Nora Mork si coechipierele ei. Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport, Telekom si LookTV de la ora 21:30.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )