Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania va primi 8,5 milioane de euro de la Comisia pentru bugete a Parlamentului European pentru inundatiile din 2014

B1 B1,
Romania va primi 8,5 milioane de euro de la Comisia pentru bugete a Parlamentului European pentru inundatiile din 2014

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat marti raportul europarlamentarului roman Siegfried Muresan care prevede alocarea unui ajutor de 8,5 milioane de euro Romaniei pentru a compensa pagubele. continuă pe B1

Comisia pentru buget a PE a aprobat acordarea a 8,5 milioane de euro Romaniei pentru inundatiile din 2014

Comisia pentru buget a Parlamentului European a aprobat marti raportul europarlamentarului roman Siegfried Muresan care prevede alocarea unui ajutor de 8,5 milioane de euro Romaniei pentru a compensa pagubele.

Parlamentul European ofera Romaniei 8,5 milioane euro

Prin Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, Comisia pentru bugete a Parlamentului European PE) aloca 8,5 milioane de euro Romaniei pentru compensarea pagubelor provocate de inundatiile din 2014, arata un comunicat al PE.

CEC Bank suplimenteaza cu 24 milioane euro acordul de finantare cu Fondul European de Investitii

CEC Bank a semnat cu Fondul European de Investitii FEI) suplimentarea acordului de finantare si garantare cu partajarea riscurilor, in cadrul initiativei JEREMIE Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), iar valoarea totala disponibila pentru noile imprumuturi este de 24 milioane euro, in echivalent lei, contributia fiecareia dintre institutii fiind de 50% din valoarea finantarilor acordate, potrivit unui comunicat al bancii.

Comisia pentru evaluarea democratiei si a statului de drept, aprobata de Senat. Din componenta fac parte 4 senatori PSD, 1 de la ALDE si 1 de la UDMR

Comisia pentru evaluarea democratiei si a statului de drept a fost infiintata, proiectul de hotarare aprobat de Biroul Permanent fiind votat in plen, informeaza B1 TV. Cu toate acestea, senatorul Nicolae Popa a.

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European joi

Cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European, potrivit ordinii de zi stabilite pentru 25 iunie.

Ministrul Agriculturii, esec de 400 de milioane de euro

Romania a pierdut 400 milioane euro, plati pentru proiectele de dezvoltare rurala PNDR 2007-2013. Conform unui document al Consiliului de Agricultura si Pescuit obtinut de jurnalistii de la.

Profit si afaceri in scadere pentru Cupru Min SA. Societatea, obligata la investitii de 15 milioane euro in protectia mediului

Compania de stat Cupru Min SA Abrud a avut in 2014 un profit de circa 5,6 milioane de lei aproximativ 1,25 milioane de euro). Societatea are ca obiect de activitate exploatarea cuprului din cel mai mare zacamant din tara, situate in Muntii Apuseni, la Rosia Poieni.

CEC Bank suplimenteaza cu 24 milioane euro acordul de finantare cu FEI

CEC Bank a semnat cu Fondul European de Investitii FEI) suplimentarea acordului de finantare si garantare cu partajarea riscurilor, cu 24 de milioane de euro, in cadrul initiativei JEREMIE Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Sechestru pe averea lui Andrei Chiliman: prejudiciul in dosar ar fi de 600 milioane euro

DNA a pus sechestru pe averea primarului de la Sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, si a celorlalti acuzati in dosarul in care, spun procurorii, prejudiciul s-ar ridica la uriasa suma de 600 milioane de euro, arata Digi24 .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )