Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. TOATE drumurile au fost iNCHISE. Vizibilitatea este ZERO

Antena3 Antena3,
Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. TOATE drumurile au fost iNCHISE. Vizibilitatea este ZERO

UPDATE: Cele doua trenuri care au plecat de la Galati si se indreptau spre Brasov si, respectiv, Bucuresti si care au ramas blocate pe camp intre localitatile brailene Traianu si Urleasca sunt tractate cu. continuă pe Antena3

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. Vezi ce drumuri sunt iNCHISE

UPDATE:Meteorologii au emis, in urma cu putin timp, cod rosu de viscol si ninsori puternice pana la ora 13:00 pentru trei judete:Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila. Este viscol puternic in.

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. Drumuri iNCHISE, sute de oameni BLOCATI in trenuri

UPDATE: Noua trenuri care circula in judetele avertizate cu coduri rosu si portocaliu au fost anulate. UPDATE:Meteorologii au anuntat ca dupa ce vor expira codurile de precipitatii, peste tara noastra.

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. CFR: 23 de trenuri sunt ANULATE

UPDATE: CFR Calatori a anulat 23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, iar pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din cauza ruperii liniei de contact, iar.

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au emis COD ROSU de viscol si ninsori. Drumuri iNCHISE, sute de oameni, BLOCATI in trenuri

UPDATE:Sute de oameni sunt blocati in trenurile care au ramas inzapezite in zonele afectate de viscolul puternic. UPDATE: O cursa aeriana a fost anulata din cauza viscolului. UPDATE:in judetele.

Romania, in Regatul GHETII. Meteorologii au RIDICAT codul ROSU, 9 judete raman sub cod portocaliu

UPDATE:Meteorologii au ridicat CODUL ROSU de ninsori si viscol din cele trei judete. Au ramas in vigoare codul galben si portocaliu. UPDATE: Mai multe autovehicule au ramas blocate pe drumurile inzapezite.

Seful ANM: Este posibil sa emitem Cod rosu de viscol pentru judetele din sudul tarii

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a declarat ca este posibil ca ANM sa emita cod rosu de viscol, in noaptea de duminica spre luni, pentru judete precum Buzau, Ialomita, Braila si Vrancea.

Braila, sub Cod rosu de viscol. in judet sunt 45 localitati fara curent electric

Judetul Braila a intrat sub Cod rosu de viscol in dimineata zilei de luni, 29 decembrie. Avertizarea vizeaza si judetele Buzau si Vrancea.

Ion Sandu (ANM): Este posibil sa emitem cod rosu de viscol pentru judete din sudul tarii

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a declarat ca este posibil ca ANM sa emita cod rosu de viscol, in noaptea de duminica spre luni, pentru judete precum Buzau, Ialomita, Braila si Vrancea, informeaza Agerpres. MAI: Recomandam populatiei din sudul tarii sa evite circulatia in noaptea care urmeaza.

Viscol puternic la Tulcea. Meteorologii au emis Cod portocaliu de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vreme rea si pentru judetul Tulcea. Avertizarea este valabila pana pe 29 decembrie, la ora 18.

Romania, in regatul GHETII. Viscolul si ninsorile abundente au pus stapanire pe tara. Vezi ce drumuri sunt iNCHISE

Este viscol puternic in jumatatea de est a tarii pentru a doua zi la rand. Ninge abunedent iar zapada este troienita de vant. Din cauza conditiilor meteo, autoritatile au inchis deja mai multe drumuri .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )