Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania-Slovacia 1-1. Victor Piturca:Sunt dezamagit de atitudinea spectatorilor! Daca jucam tot asa, nu avem nicio sansa cu Ungaria si Turcia

Adevărul Adevărul,
Romania-Slovacia 1-1. Victor Piturca:Sunt dezamagit de atitudinea spectatorilor! Daca jucam tot asa, nu avem nicio sansa cu Ungaria si Turcia

Dupa amicalul incheiat la egalitate intre Romania si Slovacia, Victor Piturca s-a aratat nemultumit de jocul tricolorilor din partea a doua a intalnirii, declarand ca este dezamagit de atitudinea publicului spectator, care i-a cerut demisia la finalul ultimului amical dinaintea dublei cu Ungaria si Turcia. continuă pe Adevărul

Victor Piturca a convocat 22 de jucatori pentru amicalul cu Slovacia. Care sunt surprizele selectionerului

Dupa inchierea derby-ului Dinamo-Steaua din etapa a IV-a din Liga 1, Victor Piturca a trimis telegrame de convocare pentru 22 de jucatori in vederea amicalului pe care Romania il va juca miercuri seara cu Slovacia, pe Arena Nationala.

CONFERINTA Victor Piturca despre amicalul Romania - Slovacia

Victor Piturca sustine luni, incepand cu ora 12. 30, o conferinta de presa cu ocazia amicalului dintre Romania si Slovacia. Partida se va juca miercuri, pe Arena Nationala, de la 21. intre timp, marti se vor prezenta la o conferinta de presa doi jucatori dintre cei selectionati.

CONFERINTA Piturca despre amicalul Romania - Slovacia si derbiul Dinamo - Steaua.Budescu n-are loc la nationala de Maxim si Grozav

Victor Piturca a sustinut luni conferinta de presa cu ocazia amicalului dintre Romania si Slovacia. Partida se va juca miercuri, pe Arena Nationala, de la 21. intre timp, marti se vor prezenta la o conferinta de presa si doi jucatori dintre cei selectionati.

REVIN STELISTII Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru amicalul Romania - Slovacia

Victor Piturca a anuntat duminica seara lotul complet pentru meciul amical Romania - Slovacia de pe 14 august ora 21:00, National Arena, live text pe onlinesport. ro). Reunirea lotului echipei nationala are loc luni, 12 august.

VIDEO Romania-Slovacia 1-1. Joc foarte slab facut de tricolori inainteadublei de foc cu Ungaria si Turcia. Spectatorii i-au cerut demisia lui Victor Piturca

Romania-Slovacia a fost ultimul meci de pregatire jucat de tricolori inaintea meciurilor decivise cu Ungaria si Turcia din septembrie, confruntari care vor conta pentru preliminariile Cupei Mondiale. Tricolorii au incheiat la egalitate disputa de pe Arena Nationala, scor 1-1, dar n-au convins, starnind mania fanilor prezenti in tribune. Mai mult decat atat, spectatorii i-au cerut la final demisia selectionerului Victor Piturca.

Romania - Slovacia, amical tricolor pe Arena Nationala (21.00) Vezi echipele de start!.

Nationala Romaniei intalneste in aceasta seara reprezentativa Slovaciei, intr-un meci amical cu o miza extrem de mare pentru elevii lui Piturca. Meciul are loc pe Arena Nationala si incepe la ora 21. Echipa nationala de fotbal trece in ultimii ani printr-o continua perioada de schimbare, iar turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de anul viitor, din Brazilia, pare sa mai fi asezat lucrurile in echipa antrenata de Victor Piturca. Tricolorii au avut evolutii surprinzatoare, cel .

Victor Piturca: Latovlevici este acum optiunea numarul unu la echipa nationala. Sa dea goluri si sa danseze cum vrea el

Jucatorul stelist Iasmin Latovlevici reprezinta optiunea numarul pentru postul de fundas stanga la nationala, a declarat luni selectionerul Victor Piturca in conferinta de presa dinaintea amicalului cu Slovacia 14 august, 21:00). Declaratiile lui Piturca vin in contextul in care, in trecut, selectionerul a evitat sa-l convoace sau sa-l foloseasca pe Iasmin Latovlevici la echipa nationala, declarand ca nu-l place si amintind, printre altele, de gesturile prin care stelistul se bucura dupa marcarea golurilor sau de evolutiile sale mai putin constante.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Victor Piturca a sustinutastazi de la ora 12:30 conferinta de presa de dinaintea meciului amical cu Slovacia, de pe 14 august, ora 21:00.

12:30 LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Victor Piturca sustine astazi de la ora 12:30 conferinta de presa de dinaintea meciului amical cu Slovacia, de pe 14 august, ora 21:00.

12:00 LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Victor Piturca sustine astazi de la ora 12:30 conferinta de presa de dinaintea meciului amical cu Slovacia, de pe 14 august, ora 21:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )