Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romania, tara cu cei mai putin angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, tara cu cei mai putin angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

5% din totalul persoanelor angajate, cu varste intre 15 si 64 de ani, din tarile membre UE, lucreaza de acasa. Bulgaria si Romania sunt statele in care cei mai putini cetateni lucreaza de la domiciliu. In aprilie 2018 a intrat in vigoare legea care. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, tara cu cei mai putini angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

5% din totalul persoanelor angajate, cu varste intre 15 si 64 de ani, din tarile membre UE, lucreaza de acasa. Bulgaria si Romania sunt statele in care cei mai putini cetateni lucreaza de la domiciliu. In aprilie 2018 a intrat in vigoare legea care.

AVERTISMENT ingrijorator: Romania, tara CEA MAI EXPUSA, daca rusii TAIE GAZUL

Concluzii ingrijoratoare ale unui studiu recent referitor la securitatea energetica a tarii noastre. in cazul in care gazele rusesti nu ar mai trece prin Ucraina, Romania va trebuie sa-si reduca, in zilele.

Cum a ajuns Brasov pe primul loc n topul municipiilor cu cei mai multi proprietari care si-au asigurat obligatoriu locuintele

Doar 19,10% din totalul de peste 8,9 milioane de locuinte din Romania sunt asigurate obligatoriu impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si a inundatiilor, de la lansarea acestui sistem in urma cu 8 ani. in lipsa politei, primarii pot amenda proprietarii cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, dar nimeni nu a aplicat pana acum o astfel de masura, recurgand la alte metode. Ocolit de astfel de dezastre naturale, Brasov-ul a urcat recent pe primul loc in topul celor mai asigurate municipii, dupa ce primaria a transmis mesaje in mass-media si 100. 765 de instiintari in care proprietarii sunt atentionati ca pot primi amenzi.

Banca Mondiala: Companiile de stat sunt mai putin productive decat cele private. Guvernanta slaba a creat un mediu de afaceri incert in Romania

Romania detine circa 1. 400 de companii de stat, din care aproximativ 200 sunt controlate direct de Guvern, se arata intr-un studiu recent al Bancii Mondiale. Potrivit acestuia, companiile de stat din Romania sunt mai putin productive decat cele private.

CUTREMURE in lant, in Romania: S-au produs in aceeasi zona chiar iN MAI PUTIN DE O ORA

Doua cutremure s-au produs marti in judetul Buzau, in mai putin de o ora. Primul seism a avut o magnitudine de 3,5, producandu-se la ora 16:31, la o adancime de 144 km. Acesta s-a produs in apropierea.

Tariceanu: Romania a devenit, cu ajutorul DNA, tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea mai corupta din Europa.

TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

Doamnelor si domnisoarelor, pregatiti-va sa ii descoperiti pe cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2018. Competita a debutat saptamana trecuta in Rusia, iar pana la jumatatea lunii iulie vom avea parte de meciuri incendiare in fiecare zi.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

Calin Popescu Tariceanu: Romania a devenit cu ajutorul DNA tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Cluj, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea ma.

Ingrediente mai putin cunoscute pentru a umple bors proaspat de casa. Trei retete simple pentru zemuri de post

Oala cu bors umplut proaspat nu lipsea odinioara din bucataria gospodinelor care foloseau aceasta licoare atat la zemurile de post, cat si la cele cu carne.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )