Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romania, tara cu cei mai putini angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, tara cu cei mai putini angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

5% din totalul persoanelor angajate, cu varste intre 15 si 64 de ani, din tarile membre UE, lucreaza de acasa. Bulgaria si Romania sunt statele in care cei mai putini cetateni lucreaza de la domiciliu. In aprilie 2018 a intrat in vigoare legea care. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, tara cu cei mai putin angajati care lucreaza de acasa. Statistici la nivelul UE

5% din totalul persoanelor angajate, cu varste intre 15 si 64 de ani, din tarile membre UE, lucreaza de acasa. Bulgaria si Romania sunt statele in care cei mai putini cetateni lucreaza de la domiciliu. In aprilie 2018 a intrat in vigoare legea care.

AVERTISMENT ingrijorator: Romania, tara CEA MAI EXPUSA, daca rusii TAIE GAZUL

Concluzii ingrijoratoare ale unui studiu recent referitor la securitatea energetica a tarii noastre. in cazul in care gazele rusesti nu ar mai trece prin Ucraina, Romania va trebuie sa-si reduca, in zilele.

Cum a ajuns Brasov pe primul loc n topul municipiilor cu cei mai multi proprietari care si-au asigurat obligatoriu locuintele

Doar 19,10% din totalul de peste 8,9 milioane de locuinte din Romania sunt asigurate obligatoriu impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si a inundatiilor, de la lansarea acestui sistem in urma cu 8 ani. in lipsa politei, primarii pot amenda proprietarii cu sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, dar nimeni nu a aplicat pana acum o astfel de masura, recurgand la alte metode. Ocolit de astfel de dezastre naturale, Brasov-ul a urcat recent pe primul loc in topul celor mai asigurate municipii, dupa ce primaria a transmis mesaje in mass-media si 100. 765 de instiintari in care proprietarii sunt atentionati ca pot primi amenzi.

Tariceanu: Romania a devenit, cu ajutorul DNA, tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea mai corupta din Europa.

TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

Doamnelor si domnisoarelor, pregatiti-va sa ii descoperiti pe cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2018. Competita a debutat saptamana trecuta in Rusia, iar pana la jumatatea lunii iulie vom avea parte de meciuri incendiare in fiecare zi.

BOMBA! Noua lege a PENSIEI arunca in aer Romania: Toata lumea e afectata, pensionarii vor primi MAI PUTINI BANI...

Neliniste printre pensionarii romani, bulversati de schimbarile repetate ale valorii punctului de pensie. Dupa transferul contributiilor sociale catre angajati, piata muncii va fi suporta un nou soc, odata.

BOMBA PENSIILOR a explodat: Totul se RECALCULEAZA! Care sunt categoriile ce vor primi BANI MAI PUTINI...

Un act normativ publicat in Monitorul Oficial le permite persoanelor care s-au pensionat anticipat partial din 2011 si pana la mijlocul anului 2016 sa ceara recalcularea pensiilor. Doar ca recalcularea se va.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

Calin Popescu Tariceanu: Romania a devenit cu ajutorul DNA tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Cluj, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea ma.

RomanIA Autentica, cel mai mare festival de promovare a mestesugurilor romanesti

Cea de-a treia editie a Festivalului RomanIA Autentica va avea loc pe 23 si 24 iunie 2018. Pe deplin constienti de ceea ce am construit cu migala, RomanIA Autentica si-a asumat un scop si o misiune pe cat de dificila, pe atat de importanta, aceea de a arata fata reala a tezaurului popular si spiritual al satului romanesc. Daca iti doresti cu adevarat, gasesti si azi in localitati izolate, in memoria ultimilor pastratori de traditii ori in lazi de zestre, transmise din generatie in generatie, comori fragile si inefabile, pe care tavalugul contemporan le poate sfarama intr-o clipa, daca nu vom intinde mana pentru a salva ce se mai poate.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )