Libnet.ro
UNICEF

18:16

Romania, in top zece tari din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume. ...

România Liberă România Liberă,
Romania, in top zece tari din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume. ...

China si Indonezia sunt in fruntea unui clasament al tarilor din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume, in timp ce Romania ocupa locul 9, conform unui studiu realizat de o societate de securitate informatica americana, publicat marti si citat de Mediafax. In primul trimestru din 2014, 34 la suta din atacurile informatice erau originare din China - in scadere in raport cu trimestrul patru al anului 2012, cand China a fost la originea a 41 la suta din aceste atacuri . continuă pe România Liberă

China, in fruntea tarilor aflate la originea atacurilor informatice. Ce loc ocupa Romania

China si Indonezia sunt in fruntea unui clasament al tarilor din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume, in timp ce Romania ocupa locul 9, conform unui studiu realizat de o societate de securitate.

China este in fruntea tarilor aflate la originea atacurilor informatice, iar Romania ocupa locul 9

China si Indonezia sunt in fruntea unui clasament al tarilor din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume, in timp ce Romania ocupa locul 9, conform unui studiu realizat de o societate de securitate informatica americana, publicat marti si citat de AFP.

VIDEO Cele zece motive pentru care nu plec din Romania

Cunosc multi medici romani care lucreaza in strainatate. Au un plus de disciplina si confort profesional, dar au platit cu cativa ani foarte grei. Eu n-am vrut niciodata sa platesc acest pret. Nicolae Rednic, specialist internist la Cluj, este unul dintre medicii romani care intelege mai bine dramele individuale ale pacientilor, decat problemele colective ale sistemului. Lucreaza intr-un spital cu brancarde ramase din timpul razboiului si lifturi actionate manual. Dar nu pleaca. Si pentru refuzul sau de a parasi Romania are zece motive. Cat de rationale sau irationale sunt acestea, ramane sa judece cititorii. Cat de importante sunt, stiu doar pacientii doctorului Rednic. Nicolae Rednic este unul dintre personajele emisiunii Povesti in halate albe, realizata de Irina Pacurariu la TVR 1, care se incheie printr-o ultima editie difuzata astazi, de la ora 21, si al carei invitat este Vlad Mixich.

Germania si Estonia - singurele tari din zona euro care si-au redus datoria in T1

Germania, cea mai mare economie a Europei, si Estonia sunt singurele tari din zona euro care si-au redus datoria publica in primul trimestru al acestui an T1).

Mokhtar Belmokhtar inculpat pentru atacul asupra complexului din Algeria.

Autoritatile judiciare newyorkeze au anuntat vineri inculparea jihadistului algerian Mokhtar Belmokhtar pentru atacul asupra complexului de exploatare a gazelor Anemas din Algeria in ianuarie, in timpul caruia au fost ucisi cel putin 38 de ostatici din zece tari, printre care doi romani si trei americani, informeaza AFP si AP, citate de Agerpres. Opt capete de acuzare au fost retinute impotriva fostului lider al Al Qaida in Maghrebul Islamic /AQMI/, dintre care complot cu scopul de a oferi .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )