Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mokhtar Belmokhtar inculpat pentru atacul asupra complexului din Algeria.

România Liberă România Liberă,
Mokhtar Belmokhtar inculpat pentru atacul asupra complexului din Algeria.

Autoritatile judiciare newyorkeze au anuntat vineri inculparea jihadistului algerian Mokhtar Belmokhtar pentru atacul asupra complexului de exploatare a gazelor Anemas din Algeria in ianuarie, in timpul caruia au fost ucisi cel putin 38 de ostatici din zece tari, printre care doi romani si trei americani, informeaza AFP si AP, citate de Agerpres. Opt capete de acuzare au fost retinute impotriva fostului lider al Al Qaida in Maghrebul Islamic /AQMI/, dintre care complot cu scopul de a oferi . continuă pe România Liberă

Procurorii din SUA l-au pus sub acuzatie pe teroristul Mokhtar Belmokhtar, responsabil pentru atacul din Algeria

Procurorii americani l-au pus vineri sub acuzare pe comandantul grupului terorist al-Qaeda al operatiunilor din Nordul Africii, care a condus atacul de la unitatea de exploatare a gazelor din In Amenas, Algeria. in urma atentatului, petrecut in ianuarie, au murit zeci de lucratori straini, printre care si doi romani.

Parchetul, sesizat de MAI cu privire la spaga pentru mai multi sefi din IGPR.

Raportul privind ancheta spagii din Ministerul de Interne a fost finalizat si trimis, vineri, la Parchet, informeaza b1. ro. Corpul de Control al ministrului de Interne a decis sa verifice, saptamana trecuta, mai multi sefi din Politia Romana, dupa ce numele lor au aparut pe o lista publicata in presa pe care erau trecute cadouri pe care acestia ar fi trebuit sa le primeasca. Anchetatorii au stablit ca lista respectiva a fost intocmita de seful Biroului de Combatere a Criminalitatii .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )