Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

Romania, tot mai aproape de Campionatul Mondial de handbal masculin din 2017

România Liberă România Liberă,
Romania, tot mai aproape de Campionatul Mondial de handbal masculin din 2017

Nationala de handbal masculin a Romaniei a invins, duminica, la Baia Mare, reprezentativa Finlandei, cu scorul de 36-29 19-11), in cea de-a patra partida din grupa 2 a preliminariilor europene, contand pentru Campionatul Mondial din 2017. continuă pe România Liberă

Romania a invins Finlanda cu 36-29 in preliminariile CM de handbal masculin din 2017

Nationala de handbal masculin a Romaniei a invins, duminica, la Baia Mare, reprezentativa Finlandei, cu scorul de 36-29 19-11), in cea de-a patra partida din grupa a 2-a a preliminariilor europene, contand pentru Campionatul Mondial din 2017, anunta Mediafax. Marcatorii Romaniei au fost Ghionea - 9 goluri, Csepreghi - 7, Novanc- 6, Mocanu - 4, Sadoveac - 4, Bera - 2, Stavrositu - 2, Toma - 1, Fenici - 1, iar pentru Finlanda s-a remarcat Taminnen, cu 9 goluri.

Economia mondiala, tot mai aproape de o noua recesiune

Miliardarul George Soros considera ca economia mondiala risca sa intre din nou in criza, iar investitorii trebuie sa fie foarte prudenti.

Jocuri video: Tot mai multi copii sufera de dureri de mini, mai exact la degetele mari

Tot mai multi copii merg la medic cu dureri de maini, mai exact la degetele mari, semnaleaza cotidianul spaniol ABC. Motivul este ca petrec prea mult timp cu jocuri video, console, la care trebuie sa-si foloseasca in mod repetat degetele mari pentru a apasa si a actiona butoanele de comanda, spune Jose Santos, secretar general al Colegiului fizioterapeutilor din Madrid, citat de ABC.

Tricoul Cristinei Neagu, purtat la Campionatul Mondial din Danemarca, adjudecat la o liciattie caritabila pentru 3.000 de lei

Un roman stabilit in America si-a adjudecat azi, pentru suma de 3. 000 de lei, in cadrul unei licitatii caritabile, tricoul pe care cea mai buna handbalista din lume in anul 2015, Cristina Neagu, l-a purtat la Campionatului Mondial din Danemarca, anunta Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )