Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania trebuie sa investeasca in infrastructura mai mult decat vor guvernele sale. Autostrazile pot salva polii saraciei

România Liberă România Liberă,
Romania trebuie sa investeasca in infrastructura mai mult decat vor guvernele sale. Autostrazile pot salva polii saraciei

Romania are nevoie de investitii in infrastructura in valoare de 237 de miliarde de dolari pana in anul 2040. Dar tendintele de cheltuieli indica o suma investita de numai 226 de miliarde de dolari. continuă pe România Liberă

Studiu: Oamenii au migrat din Africa spre Asia de sud-est cu 20.000 de ani mai devreme decat se credea

Oamenii au plecat din Africa si au ajuns in Asia de sud-est cu 20. 000 de ani mai devreme decat se credea pana acum, potrivit unui studiu al unui grup de cercetatori de la Universitatea din Queensland, notezaScience Daily.

Pompierii intervin de mai mult de 27 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Bacau

Pompierii intervin de mai mult de 27 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit, sambata dupa-amiaza, la groapa de gunoi a municipiului Bacau, care a cuprins o suprafata de aproximativ un hectar, anunta News. ro.

Edi Iordanescu: Puteam obtine mai mult

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edi Iordanescu, considera ca formatia putea obtine mai mult de un punct in meciul cu Steaua si nu se fereste sa critice arbitrajul.

Complexul Energetic Oltenia va putea sa vanda energie prin contracte bilaterale pe mai mult de doi ani

Reprezentantii Ministerului Energiei in Adunarea Generala a Actionarilor Complexului Energetic Oltenia, care controleaza deciziile in cadrul forului, au aprobat ieri o modificare a actului constitutiv care permite conducerii societati de stat sa incheie contracte bilaterale de vanzare de energie electrica pe mai mult de doi ani.

Business report:Fenomen ingrijorator: Romania are printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor tot creste; Peste 23.300 de locuri de munca vacante, la nivel national; Vanare de vant: mai este cineva interesat sa investeasca

Discounturi record: Germanii vor inunda piata cu peste un milion de masini rulate. Piata second-hand din Germania va fi in curand saturata de. De ce a fost transformata o padure din Baia de Fier intr-un loc parca desprins din Alice in Tara Minunilor. Atunci cand copacii nu-ti mai spun nimic, artistii ii.

Care sunt masinile care se depreciaza cel mai mult? Iata un top 10!

Printre lucrurile pa care le iei in calcul atunci cand te gandesti sa iti cumperi o masina este si deprecierea. Da, exista foarte multi soferi care se gandesc la ce valoare se va vinde masina lor, si fac comparatia astfel cu pierderea pe care o vor.

Pensionarii politisti, mai tari decat versatii manelisti |ACADEMIA CATAVENCU

Vedetele acestor zile nu mai sunt manelistii si botoxatele de club. Sunt gaborii tineri pensionari. Cu sutele de milioane pot sa-si ia doi-trei Copii de Haur pe saptamana si sa-i puna pe repeat cu Capitane de judet toata noaptea.

Fiul cel mic al lui Adrian Nastase, implicat tot mai mult in politica

Fiul cel mic al lui Nastase este tot mai implicat in politica. Mihnea este consilier de politica externa la Parlamentul European, la cabinetul lui Catalin Ivan. Salariul sau de baza este de 1. 600 de.

Fenomen ingrijorator in Romania. Avem printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor este in crestere

Romania este una dintre tarile fruntalse din Uniunea Europeana, cu cei mai multi tineri care nu urmeaza studii, dar nici nu muncesc. ingrijorator este faptul ca numarul lor tot creste. Potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )