Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte. Maine va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore

Antena3 Antena3,
Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte. Maine va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore

Romania trece la ora de iarna in aceasta noapte, iar ziua de maine va fi, asadar, cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore. in aceasta noapte, ora 4. 00 devine ora 3. 00, asadar, dormim cu o ora in plus. Tar. continuă pe Antena3

Nu uita sa-ti potrivesti ceasul! Romania trece la ora de iarna

In noaptea de 25 spre 26 octombrie 2014, ceasurile vor fi date cu o ora inapoi, astfel incat ora 4:00 va deveni ora 3:00. Duminica, 26 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, iar romanii vor avea prilejul sa.

Romania trece in aceasta noapte la ora oficiala de iarna

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna. Astfel, ora 4. 00 devine ora 3. 00, iar ziua de 26 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an.

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de iarna

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 urmand sa devina ora 3. 00, iar ziua de 26 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an. In noaptea de sambata spre duminica, toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de formare dupa 4. 00 vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale. Citeste si: STUDIU: Efectele trecerii la ora oficiala de iarna.

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de iarna

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 urmand sa devina ora 3. 00, iar ziua de 26 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an.

Nu uitati sa dati ceasurile cu o ora inapoi! Cum ne afecteaza trecerea la ora de iarna

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 urmand sa devina ora 3. Ziua de 26 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an. Aceasta schimbare are efecte asupra organismului uman, motiv pentru care este indicat sa luam anumite masuri de prevenire a eventualelor probleme.

Schimbare. Trecerea la ora de iarna ne afecteaza bioritmul, iar depresiile se accentueaza

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 urmand sa devina ora 3. 00, iar ziua de 26 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga din an. Ora oficiala de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie.

in Capitala va fi CALDURA incepand din aceasta noapte

Update 20. 10 - Municipalitatea a cerut, sambata, RADET si ELCEN sa furnizeze caldura in tot Bucurestiul incepand de la ora 24. 00, in conditiile in care in Capitala sunt temperaturi scazute si ninge de.

Fenomenul RAR care se va putea vedea pe cer dupa eclipsa din aceasta noapte. Nu ratati acest spectacol

La noapte, va fi o noua eclipsa partiala de Soare, fenomen vizibil in cea mai mare parte a Americii de Nord, in Mexic si partial in Canada. Eclipsa, ultima din acest an, va dura mai mult de doua ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )