Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania- Ungaria 1-1, in preliminariile Euro 2016

România Liberă România Liberă,
Romania- Ungaria 1-1, in preliminariile Euro 2016

Romania a fost egala Ungariei pe Arena Nationala la capatul unui meci al orgoliilor si cu miza mare, mai ales pentru oaspeti. A fost 1-1 la capatul unui meci cu doua reprize diametral opuse. continuă pe România Liberă

Ciprian Marica s-a accidentat si va rata meciul cu Finlanda din preliminariile Euro 2016

Vesti proaste de la bationala de fotbal a Romaniei. Ciprian Marica s-a accidentat si va rata meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016. Pentru meciul de maine, cu Ungaria, Marica era suspendat.

Un fost profesor de religie arbitreaza Romania - Ungaria, in preliminariile Euro 2016

UEFA a desemnat o brigada de arbitri din Scotia la partida Romania - Ungaria, disputata sambata, ora 19. 00, pe Arena Nationala. Central va fi William Collum.

Campioana Europei, invinsa in preliminariile Euro 2016

Spania, campioana en titre a Europei, a pierdut aseara, cu 1-2 in fata Slovaciei, intr-un meci din Grupa C din preliminariile pentru Euro 2016.

Belgia a reusit scorul serii in preliminariile Euro 2016

Belgia a invins Andorra cu 6-0, intr-un meci din grupa B a preliminariilor pentru Euro 2016, iar Turcia a pierdut, acasa, in fata Cehiei.

Romania-Ungaria: istoria intalnirilor directe

Romania si Ungaria s-au intalnit de 23 de ori pana acum in competitii oficiale sau meciuri amicale, palmaresul fiind in continuare favorabil maghiarilor: 12-5 raportul victoriilor. Sase meciuri s-au incheiat la egalitate. Romania si Ungaria se intalnesc sambata, de la ora 19:00, in preliminariile EURO 2016.

Un scotian va arbitra Romania-Ungaria

UEFA a delagat o brigada de arbitri din Scotia pentru a imparti dreptatea la meciul dintre Romania si Ungaria sin preliminariile EURO 2016.

Lucian Sanmartean, dupa meciul Romania-Ungaria: Am trecut astazi pe langa o victorie mare

Fotbalistul Lucian Sanmartean a declarat, sambata seara, dupa meciul Romaniei cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, ca tricolorii ar fi putut obtine o victorie mare si ca rezultatul este nemultumitor.

Romania-Ungaria, echipele de start. Rusescu si Sanmartean titulari

Vedeti mai jos echipele de start la meciul Romania-Ungaria din preliminariile EURO 2016. Partida este live text pe Onlinesport. ro de la ora 19:00.

Romania-Ungaria, echipele de start. Rusescu titular

Vedeti mai jos echipele de start la meciul Romania-Ungaria din preliminariile EURO 2016. Partida este live text pe Onlinesport. ro de la ora 19:00.

Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

Fostul selectioner al tricolorilor Ladislau Boloni declara ca sunt sanse mari ca meciul Romania - Ungaria, din preliminariile Euro 2016, sa se termine la egalitate. El considera ca Piturca nu are jucatori care sa poata profita de greselile maghiarilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )