Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romania, in zona euro in 2017-2018. Ponta: Daca intram nepregatiti, ne ducem in faliment

Antena3 Antena3,
Romania, in zona euro in 2017-2018. Ponta: Daca intram nepregatiti, ne ducem in faliment

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca Romania va intra in zona euro in 2017 - 2018. Ponta a adaugat ca, daca intram nepregatiti, ne ducem in faliment. intr-un. continuă pe Antena3

Letonia a primit avizul pentru a intra in zona euro. De ce adera tara la uniunea monetara erodata de criza

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca Letonia intruneste toate conditiile pentru a adera la zona euro, iar statul baltic va deveni al optisprezecelea stat membru. Criza economica si mai ales de incredere care au afectat in ultimii ani a determinat insa mai multe state, printre care Romania, Bulgaria, Ungaria si Islanda, sa amane planurile de a intra in zona euro.

Anuntul important facut de Banca Centrala a Germaniei. Recesiunea din zona euro a luat sfarsit

Banca centrala a Germaniei, Bundesbank, a redus prognoza de crestere economica pentru acest an si pentru anul viitor. Reprezentantii si-au exprimat insa increderea ca recesiunea din zona euro a luat sfarsit, .

China investigheaza vinurile din zona euro

China a raspuns deciziei Uniunii Europene UE) referitoare la conditionarea importului de panouri solare chineze, prin investigatii privind eventuale masuri de dumping si subventiile acordate producatorilor de vin din zona euro, transmite Reuters.

Comisia Europeana vrea sa aiba dreptul de a inchide bancile problematice din zona euro

Executivul Uniunii Europene vrea sa obtina dreptul de a inchide orice banca din zona euro care are probleme, potrivit unui proiect privind sistemul de reactie in situatii de criza. Comisia Europeana va.

Letonia va primi unda verde din partea UE pentru a adera la zona euro

Comisia Europeana urmeaza sa aprobe miercuri intrarea Letoniei in zona euro, care ar deveni astfel cea de-a 18-a tara membra a uniunii monetare incepand cu anul 2014, au anuntat oficiali din cadrul Uniunii Europene.

Comisia Europeana contrazice planul german. Institutia vrea sa obtina dreptul de a inchide bancile cu probleme din zona euro

Comisia Europeana doreste sa obtina dreptul de a inchide bancile cu probleme din zona euro, se arata intr-un proiect privind sistemul de reactie in situatii de criza. Proiectul contrazice apelurile.

Comisia Europeana vrea sa obtina dreptul de a inchide bancile cu probleme din zona euro.

Comisia Europeana vrea sa obtina dreptul de a inchide bancile cu probleme din zona euro, potrivit unui proiect privind sistemul de reactie in situatii de criza care contrazice apelurile Germaniei pentru o abordare descentralizata a subiectului, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Executivul UE va propune ca deciziile de a impune pierderi creditorilor bancilor afectate de criza, precum si alte masuri de prevenire a unui faliment dezordonat sa nu mai revina autoritatilor nationale, potrivit .

Productia industriala din zona euro, peste asteptari

Productia industriala din zona euro a scazut, in luna mai, mai putin decat aratau estimarile initiale, ceea ce arata o posibila stabilizare a regiunii.

Victor Ponta: Daca nu luam masuri privind preturile la energie, in Romania si in Europa, se vor inchide toate fabricile

Premierul Victor Ponta a afirmat ca proiectul privind reducerea schemei de sprijin a regenerabilelor care va fi aprobata in sedinta de marti va da un semnal de sprijin in continuare pentru investitii. Insa, aceasta dezvoltare trebuie facuta cu respectarea realitatilor de zi cu zi . )Ca altfel, o sa avem energie regenerabila si nu o sa mai aiba cine sa o consume, pentru ca inchidem toate fabricile, a adaugat Ponta. Pentru a-si intari afirmatiile, Ponta a dat publicitatii o pagina dintr-o prezentare a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, facuta in cadrul Consiliului European. Documentul arata ca pretul energiei electrice in SUA a scazut cu 4%, in timp ce in Europa a crescut cu 38%, iar la gaze, pretul in SUA a scazut cu 66%, in timp ce in UE a crescut cu 35%. Aceste date sunt valabile pentru consumatorii industriali. In cazul celor casnici, preturile au crescut si in SUA. Vezi documentul atasat.

Ponta: Daca un angajat al Garzii Financiare a dat unui privat contractul RCSRDS, raspunde penal

Premierul Victor Ponta afirma ca este convins ca, daca DNA va constata ca un angajat al Garzii Financiare a transmis unei persoane private, dupa orele de program, contractul incheiat intre RCSRDS si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )