Libnet.ro
UNICEF

23:45

Romanii si bulgarii sunt europenii care vor cel mai mult ca Statul sa acorde o mai mare atentie imbatranirii populatiei (raport)

Hotnews Hotnews,
 Romanii si bulgarii sunt europenii care vor cel mai mult ca Statul sa acorde o mai mare atentie imbatranirii populatiei (raport)

Marina P. este o vaduva pensionara din nord-vestul tarii, avand ambii copii stabiliti in strainatate. Nu vrea sa se mute la ei atunci cand va imbatrani, ca sa nu-i incurce. Planul ei e sa se mute la un camin de batrani administrat privat, caruia sa ii lase apartamentul ei mic, plus pensia amarata pe care i-o da Statul, iar oamenii de acolo sa o ingrijeasca ca si cum ar ingriji-o ai ei. Partea proasta e ca in Romania aceste camine nu sunt decat foarte putine. continuă pe Hotnews

Romania si Bulgaria sunt europenii care vor cel mai mult ca Statul sa acorde o mai mare atentie imbatranirii populatiei (raport)

Marina P. este o vaduva pensionara din nord-vestul tarii, avand ambii copii stabiliti in strainatate. Nu vrea sa se mute la ei atunci cand va imbatrani, ca sa nu-i incurce. Planul ei e sa se mute la un camin de batrani administrat privat, caruia sa ii lase apartamentul ei mic, plus pensia amarata pe care i-o da Statul, iar oamenii de acolo sa o ingrijeasca ca si cum ar ingriji-o ai ei. Partea proasta e ca in Romania aceste camine nu sunt decat foarte putine.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )