Libnet.ro
UNICEF

06:15

Romanii care n-au trecut in piata libera de energie electrica vor primi un Formular de oferta. Cum arata si ce trebuie completat DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Romanii care n-au trecut in piata libera de energie electrica vor primi un Formular de oferta. Cum arata si ce trebuie completat DOCUMENT

Cei aproximativ 5,7 milioane de romani care, potrivit datelor ANRE, nu au optat inca pentru piata concurentiala vor primi, simultan cu factura de energie electrica, si un formular pentru selectie oferta, document publicat deja in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Cum completezi formularul de oferta pentru piata libera de energie electrica

Odata cu 1 ianuarie piata romaneasca de energie a fost liberalizata. Noile contracte, intre furnizor si clientul final, s-au schimbat. Noile reglementari cer schimbarea contractelor, in functie de ofertele concurentiale de pe piata. Pentru a putea beneficia de preturi concurentiale, este necesar ca un client final sa primeasca formularul de oferta, odata cu factura curenta.

LIVE TEXT: Videoconferinta BURSA Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?

ON ENERGIE ROMANIA:Liberalizarea pietei de energie vine cu oportunitati atat pentru client, cat si pentru furnizor --- *ACTUALIZARE -IULIAN HARPA, MANAGING PARTNER, HIM PUBLIC AFFAIRS:Liberalizarea pietei de energie nu mai suporta amanare, tinand cont de schimbarile rapide de la nivel european --- *ACTUALIZARE -CATALINA POPA, DIRECTOR EXECUTIV VANZARI ELECTRICA:Liberalizarea pietei vine cu o serie de provocari pentru furnizori --- *ACTUALIZARE - ION LUNGU, AFEER: Schimbarea furnizorului de electricitate nu inseamna intreruperea alimentarii cu energie --- *ACTUALIZARE - DUMITRU CHISALITA, PRESEDINTELE ASOCIATIEI ENERGIA INTELIGENTA: Am avut un esec al liberalizarii pietei de energie --- *ACTUALIZARE - SILVIA VLASCEANU, DIRECTOR GENERAL ACUE: Nu s-a explicat suficient ce inseamna serviciu universal si cu ce obligatii vine el pentru furnizori --- *ACTUALIZARE - SORIN ELISEI, DIRECTOR CONSULTANTA, DELOITTE ROMANIA: La sfarsitul lunii septembrie 2020 furnizorii aveau pe fiecare linie telefonica cate 2. 000 de clienti casnici --- *ACTUALIZARE - TEOFIL MURESAN, FONDATOR SI PRESEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE E-INFRA: Perioada mai lunga pentru trecerea pe piata concurentiala ajuta foarte mult consumatorii --- *ACTUALIZARE - BOGDAN BADEA, PRESEDINTELE DIRECTORATULUI HIDROELECTRICA: Resimtim si astazi efectele Ordonantei 1142018 --- *ACTUALIZARE - ZOLTAN NAGY-BEGE, VICEPRESEDINTE ANRE: Scandalul liberalizarii pietei de energie, cauzat de cresterea de pret si nu de lipsa informarii --- *ACTUALIZARE - NICULAE HAVRILET, SECRETAR DE STAT, MINISTERUL ENERGIEI: Piata libera nu este un deziderat politic, ci o lege a naturii --- Grupul de presa BURSA organizeaza videoconferinta Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?, in data de 26 ianuarie 2021, incepand cu ora 10:00.

Presedintele, solicitat sa intervina in liberalizarea pietei de energie electrica. Asociatie:Milioane de consumatori vor plati incorect facturi mai mari

Asociatia Energia Inteligenta a inaintat o petitie catre presedintele Klaus Iohannis prin care ii solicita interventia in sprijinul consumatorilor, ca acestia sa beneficieze de un pret corect la energie electrica, in contextul liberalizarii pietei de la 1 ianuarie 2021.

Astazi va avea loc Videoconferinta BURSA Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?

Grupul de presa BURSA organizeaza videoconferinta Electricitate pe piata libera. Factura: creste sau scade?, in data de 26 ianuarie 2021, incepand cu ora 10:00.

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care pot primi si 1.000 de euro

Romanii primesc bani de la stat! Care sunt conditiile pentru categoria vizata. Acestia pot sa primeasca si 1. 000 de euro. Despre cine e vorba si care este anuntul oficial? Iata noua modificare si romanii care vor beneficia de sume de la stat! Bani de la stat pentru romani Seful APIA le promite fermierilor noi beneficii .

Cine sunt romanii care se opun vaccinarii, de fapt. Vlad Mixich a spus tot adevarul despre ei

Ne aflam in momentul salvator al vaccinari impotriva virusului COVID-19, ba chiar s-a inceput cea de-a doua etapa. Oficialii au pregatit strategia de imunizare a populatiei, care a inclus si combaterea efectelor negative: zvonurile, dezinformarea, stirile false. Internetul abunda de mituri, iar unii se tem sa se vaccineze. Cine sunt romanii care se opun vaccinarii .

Vesti proaste pentru romanii care vor la munca in Anglia. Anuntul a fost facut chiar azi

Auzi limba romana de cum pasesti in Anglia, caci mare parte din muncitori sunt de-ai nostri. Multi dintre ei afirmau inca de cand se zvonea despre Brexit ca sunt pregatiti sa ramana acolo si dupa schimbare, in timp ce Boris Johnson spunea cu tarie ca: Am fi nebuni sa ii lasam pe romani sa plece .

BNR: Liberalizarea pietei de energie electrica si consolidarea bugetara comporta incertitudini semnificative

Se prefigureaza o schimbare importanta in conduita viitoare a politicii fiscale si a celei de venituri, au aratat in repetate randuri membrii Consiliului de Administratie al BNR, potrivit minutei sedintei din 15 ianuarie, in conditiile in care potentiala tinta de deficit bugetar pentru 2021 si unele masuri anuntateadoptate deja de noul Guvern precum cea privind plafonarea temporara a salariilor din sectorul bugetar), fac probabila initierea in acest an a consolidarii bugetare. Persista totusi incertitudini semnificative in ceea ce priveste dimensiunea si instrumentele consolidarii bugetare cel putin pana la aprobarea bugetului public pentru 2021, mai ales in conditiile cresterii posibil peste asteptari a deficitului bugetar in 2020, se mai arata in documentul publicat marti de Banca Centrala.

Ministrul Energiei critica ANRE: Vreau sa vad facturile la energie electrica pe ianuarie

Ministrul Energiei se declara usor nemultumit de decizia ANRE de a lasa la latitudinea furnizorilor de energie acordarea discountului catre clienti. Virgil Popescu a scris pe contul sau de Facebook ca asteapta sa vada facturile pentru lunile urmatoare, pentru a se asigura ca vor exista reducerile promise.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )