Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanii au cumparat smartphone-uri de 135 mil. euro in T1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii au cumparat smartphone-uri de 135 mil. euro in T1

Vanzarile de smartphone-uri au fost in primul trimestru al anului de aproximativ 135 de milioane de euro, mai mari cu 17% fata de perioada similara din 2014, in special datorita produselor cu pret mic si mediu, conform datelor GFK Temax. continuă pe Wall-Street Ro

Un licean roman ar putea revolutiona camerele de pe smartphone-uri [VIDEO]

Daniel Cosovanu are 19 ani si o idee care ar putea revolutiona atat smartphone-urile, cat si telescoapele spatiale. El este unul dintre participantii Romaniei la Intel ISEF 2015, competitie care aduna peste 1. 700 de tineri straluciti din intreaga lume. Playtech se afla in Pittsburgh, unde a stat de vorba cu Daniel pentru a afla mai [] Un licean roman ar putea revolutiona camerele de pe smartphone-uri [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Moda verde ajunge si in fabrici: Sanex pregateste investitii de peste 10 mil. euro. Ce asteptari au de la piata?

Sanex, producatorul de placi ceramice parte a grupului austriac Lasselsberger, a inceput un proiect verde de aproape 1,4 mil. euro, co-finantat din fonduri acordate de Guvernul Norvegiei si are in plan in urmatorii 2 ani investitii estimate la circa.

Vodafone introduce doua noi smartphone-uri sub brand propriu

Vodafone Romania isi imbogateste portofoliul de telefoane sub brand propriu, cu doua modele de telefoane de tip smartphone Vodafone Smart Prime 6 si Vodafone Smart First 6. Astfel, Vodafone Romania dispune acum de un portofoliu de 10.

CEO-ul Litera vrea venituri de 13 mil. euro din placerea romanilor de a citi

Marin Vidrascu 31 ani), director executiv al grupului editorial Litera, estimeaza ca firma pe care o conduce va atinge in 2015 o cifra de afaceri de 12-13 milioane de euro, in crestere cu 20-30% fata de anul trecut, din placerea romanilor de a citi.

Timisoara: Perchezitii la locuinta lui Georgica Cornu, intr-un dosar cu un prejudiciu de 3 mil. euro

Mai multe perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Timisoara, intre care una la locuinta omului de afaceri Georgica Cornu, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro, transmite corespondentul Mediafax .

Afacerile Carpatcement au crescut anul trecut la 185 mil. euro

Afacerile grupului Carpatcement, membru al grupului international HeidelbergCement, au inregistrat in 2014 o cifra de afaceri cumulata in valoare de 185 de milioane de euro, in usoara crestere cu 4% a acestui indicator fata de 2013.

Lidl Romania investeste 5 mil. euro in dezvoltarea sefilor de magazine si pe masini de serviciu

Lidl Romania investeste 5 milioane de euro in dezvoltarea a 185 de sefi de magazine din intreaga tara. Suma acopera evenimente de scolarizare si dezvoltare profesionala in valoare de aproximativ 2 milioane de euro si autoturisme de serviciu Skoda.

Lidl Romania da 5 mil. euro pe dezvoltarea sefilor de magazine si pe masini de serviciu

Lidl Romania investeste 5 milioane de euro in dezvoltarea a 185 de sefi de magazine din intreaga tara. Suma acopera evenimente de scolarizare si dezvoltare profesionala in valoare de aproximativ 2 milioane de euro si autoturisme de serviciu Skoda.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )