Libnet.ro
UNICEF

19:16

Romanii dau lectii de furat in Marea Britanie: Acestia au fost surprinsi blocand semnalul telecomenzii masinilor cu dispozitive speciale (VIDEO)

B1 B1,
Romanii dau lectii de furat in Marea Britanie: Acestia au fost surprinsi blocand semnalul telecomenzii masinilor cu dispozitive speciale (VIDEO)

Romanii dau lectii de furat in Marea Britanie. Jurnalistii de la Channel 5 au difuzat un material in care un roman le arata cea mai nou metoda de a intra in masinile britanicilor. Cu ajutorul unui dispozitiv. continuă pe B1

Un roman explica, intr-o emisiune TV din Marea Britanie, cum sa furi din masinile englezilor cu un dispozitiv adus de-acasa

Un nou program de televiziune din Marea Britanie ii prezinta pe hotii de masini dezvaluindu-si trucurile meseriei in fata telespectatorilor. Mikki, un imigrant roman, demonstreaza capacitatile unui dispozitiv numit jammer, pe care l-a adus de-acasa, din Romania.

Scade somajul in Marea Britanie

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 6,4% in perioada aprilie-iunie 2014, de la 6,5% in intervalul martie-mai 2014, atingand astfel cel mai redus nivel din 2008 pana in prezent.

Asistenti medicali si bucatari, cautati in Irlanda, Marea Britanie si Norvegia, prin reteaua Eures. Salariile pot ajunge la 43.000 de euro pe an

Mai multe posturi de asistente medicale si bucatari sunt valabile pentru tari precum Irlanda, Marea Britanie sau Norvegia. Potrivit anunturilor angajatorilor, publicate in reteaua europeana Eures, salariile oferite pot urca pana la 43. 000 de euro brut pe an.

Marea Britanie: Opt persoane, intre care si romani, salvate de la sclavie intr-o ferma din Hampshire

Un numar de opt persoane, inclusiv romani, au fost salvate de politia britanica dintr-o ferma din Hampshire, M;area Britanie, in urma unei investigatii privind explotarea in conditii similare sclaviei,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )