Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un roman explica, intr-o emisiune TV din Marea Britanie, cum sa furi din masinile englezilor cu un dispozitiv adus de-acasa

Adevărul Adevărul,
Un roman explica, intr-o emisiune TV din Marea Britanie, cum sa furi din masinile englezilor cu un dispozitiv adus de-acasa

Un nou program de televiziune din Marea Britanie ii prezinta pe hotii de masini dezvaluindu-si trucurile meseriei in fata telespectatorilor. Mikki, un imigrant roman, demonstreaza capacitatile unui dispozitiv numit jammer, pe care l-a adus de-acasa, din Romania. continuă pe Adevărul

Scade somajul in Marea Britanie

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 6,4% in perioada aprilie-iunie 2014, de la 6,5% in intervalul martie-mai 2014, atingand astfel cel mai redus nivel din 2008 pana in prezent.

Portretul Nadiei Comaneci in presa britanica. Fosta sportiva, jurat intr-o emisiune de talente

Nadia Comaneci, unul dintre cele mai titrate personaje din sportul romanesc, va participa, incepand cu aceasta saptamana, la o emisiune difuzata in Marea Britanie. in acest context, presa de acolo i-a facut o scurta prezentare, considerand ca exista oameni care nu au auzit de cea notata cu primul 10 din istoria gimnasticii.

Romanii dau lectii de furat in Marea Britanie: Acestia au fost surprinsi blocand semnalul telecomenzii masinilor cu dispozitive speciale (VIDEO)

Romanii dau lectii de furat in Marea Britanie. Jurnalistii de la Channel 5 au difuzat un material in care un roman le arata cea mai nou metoda de a intra in masinile britanicilor. Cu ajutorul unui dispozitiv.

Asistenti medicali si bucatari, cautati in Irlanda, Marea Britanie si Norvegia, prin reteaua Eures. Salariile pot ajunge la 43.000 de euro pe an

Mai multe posturi de asistente medicale si bucatari sunt valabile pentru tari precum Irlanda, Marea Britanie sau Norvegia. Potrivit anunturilor angajatorilor, publicate in reteaua europeana Eures, salariile oferite pot urca pana la 43. 000 de euro brut pe an.

Italia. Vulcanul Stromboli, aflat pe o insula din Marea Tireniana, a erupt

Vulcanul Stromboli, aflat pe o insula din Marea Tireniana, a erupt. Autoritatile italiene au anuntat ca sutele de turisti aflati in zona nu au fost nicio clipa in pericol. De altfel, eruptia vulcanului a.

Marea Britanie: Opt persoane, intre care si romani, salvate de la sclavie intr-o ferma din Hampshire

Un numar de opt persoane, inclusiv romani, au fost salvate de politia britanica dintr-o ferma din Hampshire, M;area Britanie, in urma unei investigatii privind explotarea in conditii similare sclaviei,.

Ponta a vizitat platforma maritima Ocean Endeavor din Marea Neagra

Premierul Victor Ponta a efectuat astazi o vizita pe platforma maritima Ocean Endeavor din zona romaneasca de ape adanci a Marii Negre, unde companiile ExxonMobil si Petrom efectueaza foraje de explorare pentru zacamintele de gaze naturale, informeaza un comunicat de presa al Executivului remis redactiei.

Descoperire bizara intr-o biserica din Mexic: Statuia care il infatiseaza pe Iisus are dinti umani

Statuia lui Iisus din San Bartolo, Mexic, a ajuns celebra in intreaga lume dupa ce specialistii de la Institutul National de Antropologie si Istorie au descoperit ca cei opt dinti care se pot vedea printre.

Biblioteca in aer liber intr-un parc din orasul prahovean Plopeni

Parcul din centrul orasului prahovean Plopeni s-a transformat in biblioteca in aer liber. Foarte multi copii, dar si adolescenti au venit sa vada cum este sa citesti in parc si au gasit carti de toate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )