Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romanii, interzisi in mai multe orase din Olanda

Antena3 Antena3,
Romanii, interzisi in mai multe orase din Olanda

Autoritatile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numarului de romani si polonezi care au dreptul de a locui in orasele lor. Autoritatiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si. continuă pe Antena3

Situatie REVOLTATOARE in Olanda: Romanii vor fi INTERZISI in mai multe orase

Autoritatile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numarului de romani si polonezi care au dreptul de a locui in orasele lor. Autoritatiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si.

Fiscul danez va taxa suplimentar 1.200 de fosti soferi Uber, dupa ce a cerut informatii din Olanda

La un an de la retragerea Uber din Danemarca soferii care au condus pentru compania americana au primit instiintari de la Fisc cum ca au taxe in plus de platit, scrie Reuters. Fiscul danez a calculat cat au soferii de platit in plus dupa ce s-a consultat cu autoritatile din Olanda, unde este sediul fiscal al Uber in Europa.

Complicata relatie a romanilor cu banii. Dragos Neacsu: Trebuie sa spargem niste mituri si sa privim adevarul in fata. Avem mai multe Romanii!

Trebuie sa privim adevarul in fata, spune Dragos Neacsu, unul dintre cei mai respectati administrator de fonduri din Romania, care a condus un proiect de cercetare sociologica al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania AAF), in colaborare cu Institutul de Studii Financiare ISF), care arata cata incredere au romanii in a-si plasa banii in diverse produse de economisire si de investire. Avem mai multe Romanii! Ideea e sa fim constienti de acest lucru. Avem mai multe Romanii din punctul de vedere al atitudinii fata de risc, al modului in care oamenii aleg sa se informeze- sau aleg sa NU se informeze, spune Neacsu. O discutie despre mituri, despre fricile romanilor, despre obiceiurile milenialilor legate de bani si despre multe altele.

Un eurodeputat explica de ce Chisinaul inca nu a primit prima transa din asistenta UE: Autoritatile nu au indeplinit mai multe conditii

Prima transa din asistenta macrofinanciara de 100 de milioane de euro din partea Uniunii Europene nu a ajuns inca la Chisinau pentru autoritatile nu au indeplinit mai multe conditii. Modificarea legislatiei electorale este unul din motivele pentru care plata primei transe a fost amanata de-a lungul ultimului an.

Incendiu intr-un spital din Istanbul; flacarile au cuprins mai multe etaje

Un incendiu a izbucnit la un spital din vestul Istanbulului, flacarile cuprinzand mai multe etaje, conform imaginilor de la televiziunea turca, informeaza Reuters.

LIVE VIDEO Incendiu puternic la un spital din Istanbul. Mai multe etaje au fost cuprinse de flacari

Un spital din Istanbul a luat foc si mai multe etaje au fost cuprinse de flacari. Imaginile transmise de presa locala arata cum pacientii sunt evacuati din cladire.

A fost injunghiata pe strada de un barbat care voia sa o jefuiasca: M-a injunghiat de mai multe ori in maini si picior. Avertizez...

O femeie a fost atacata in Dublin de un barbat care a vrut sa o jefuiasca. Acesta a injunghiat-o de mai multe ori. Atacul a fost surprins de o camera de supraveghere. A vrut sa-mi ia geanta, avea un cutit.

POLITICIAN UCIS LA SUCEAVA: Fostul viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit

Crima infioratoare in judetul Suceava. Un fost viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit. Zamfir Barba a fost omort miercuri in apropiere de locuinta sa din Moara, localitate unde a fost.

POLITICIAN UCIS LA SUCEAVA: Fostul viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit (VIDEO)

Crima infioratoare in judetul Suceava. Un fost viceprimar a fost omorat cu mai multe lovituri de cutit. Zamfir Barba a fost omort miercuri in apropiere de locuinta sa din Moara, localitate unde a fost.

CNAB a programat mai multe lucrari de reparatii si intretinere la aeroportul Henri Coanda

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti CNAB) a programat pentru perioada urmatoare mai multe lucrari de reparatii si intretinere. Acestea vor incepe din 12 aprilie si presupun repararea dalelor de beton degradate de la platforma 1 si a cailor de rulare aferente; lucrari de intretinere a stratului de uzura la caile de rulare, inclusiv asternerea unui nou strat asfaltic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )