Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVE VIDEO Incendiu puternic la un spital din Istanbul. Mai multe etaje au fost cuprinse de flacari

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Incendiu puternic la un spital din Istanbul. Mai multe etaje au fost cuprinse de flacari

Un spital din Istanbul a luat foc si mai multe etaje au fost cuprinse de flacari. Imaginile transmise de presa locala arata cum pacientii sunt evacuati din cladire. continuă pe Adevărul

VIDEO Incendiu puternic la un spital din Istanbul

Un spital din Istanbul a luat foc si mai multe etaje au fost cuprinse de flacari. Imaginile transmise de presa locala arata cum pacientii sunt evacuati din cladire.

Turcia: Incendiu de proportii intr-un spital din Istanbul (VIDEO)

Incendiu de proportii la spitalul Taksim din Istanbul, Turcia. Flacarile au cuprins mai multe etaje ale unitatii medicale. Stire in curs de actualizare Adunity_77645 .

Incendiu intr-un spital din Istanbul; flacarile au cuprins mai multe etaje

Un incendiu a izbucnit la un spital din vestul Istanbulului, flacarile cuprinzand mai multe etaje, conform imaginilor de la televiziunea turca, informeaza Reuters.

Incendiu urias intr-un spital din centrul Istanbulului LIVE VIDEO

Un incendiu masiv a izbucnit in spitalul de prim ajutor Taksim din Istanbul, Turcia. Imagini din scena au aratat un fum negru gros, provenind de la mai multe etaje ale cladirii inalte. Infernul a izbucnit pe.

VIDEO Rusia: Incendiu puternic intr-un mall pentru copii, soldat cu victime

Incendiu puternic intr-un mall pentru copii. Autoritatile din Moscova sunt in alerta.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look. JUVENTUS TORINO si REAL MADRID se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la 21:45, LIVE VIDE.

CHAMPIONS LEAGUE. LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Derby englezesc in Liga Campionilor la Telekom Sport

Atacantul Sergio Aguer Manchester City) nu va juca impotriva lui Liverpool, miercuri, in meciul tur din sferturile Ligii Campionilor din cauza.

CHAMPIONS LEAGUE. BARCELONA-AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Meci infernal pentru romani pe Telekom Sport

BARCELONA-AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Mijlocasul defensiv Sergio Busquets, restabilit dupa o fractura la un deget al piciorului, a reluat luni antrenamentele cu FC Barcelona, el pregatindu-se p.

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM. FC SEVILLAsi BAYERN MUNCHEN se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la.

LIVE VIDEO Incident armat la sediul Youtube din California. Suspectul, o femeie, s-ar fi sinucis

O femeie, suspectata ca ar fi deschis focul la sediul Youtube din San Bruno, California, a fost gasita moarta de catre fortele de ordine care banuiesc ca aceasta s-ar fi sinucis. Politistii spun ca alte patru persoane au fost ranite si ca acestea au fost transportate la spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )