Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romanii, printre cei mai buni specialisti in securitate cibernetica din Europa

Adevărul Adevărul,
Romanii, printre cei mai buni specialisti in securitate cibernetica din Europa

Echipa Romaniei s-a clasat pe locul al doilea la editia din 2017 aCampionatului European de Securitate Ciberneticaorganizat la Malaga, in Spania, dintr-un total de 15 tari participante. continuă pe Adevărul

Atacul terorist din New York: Cinci prieteni argentinieni, ce sarbatoreau 30 de la terminarea liceului, printre cei ucisi

Cinci prieteni din Argentina ce sarbatoreau 30 de ani de la terminarea liceului sunt printre cei ucisi in atacul terorist de marti, scrie Guardian. Ministerul de externe argentinian a confirmat identitatea victimelor, toate din orasul Rosario, din centrul Argentinei.

TOPUL judetelor cu cei mai multi MUNCITORI STRAINI in 2017. Din ce tara au venit majoritatea

In timp ce romanii pleaca sa munceasca peste hotare, tot mai multi straini capata permis de munca in tara noastra, pe fondul unei acuze crize de forta de munca. Astfel, in.

Cinci argentinieni si o femeie din Belgia, printre cei ucisi in atacul din Manhattan

Cinci argentinieni si o femeie din Belgia se numara printre cele opt persoane ucise marti, la New York, dupa ce un vehicul a intrat pe o alee destinata pietonilor si bicicletelor in New York, scrie The Guardian.

Business report: Ce forta de munca pregateste Romania: Printre cele mai mici ponderi ale tinerilor inalt calificati, si cele mai mari de tineri slab calificati; Cati bani ia statul din vanzarea Oltchim; Autostrada Lugoj-Deva: Peripetiile prin care a trec

Veste proasta pentru soferi. Amenzile de circulatie cresc cu 31%, de la 1 ianuarie 2018. Salariul minim brut pe economie creste cu 31%, de la 1 ianuarie 2018, de la 1. 450 de lei, la 1. Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7. Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest.

Cei mai fericiti angajati. Care este institutia din Romania care ofera cele mai MARI salarii

Daca in urma cu ceva timp sectorul privat era recunoscut pentru salariile avantajoase oferite, iata ca lucrurile s-au schimbat. Sectorul public a devenit din ce in ce mai atractiv. Daca se.

CBRE: Bucurestiul si Praga, orasele din Europa Centrala si de Est care atrag cei mai multi retaileri

Nu mai putin de 80 de noi branduri consacrate din retail au intrat pe piata din Europa Centrala si de Est in ultimul an, iar capitalele Romaniei si Cehiei au atras 28% din total, arata o analiza CBRE.

Sa se antreneze in parcuri. Unul dintre cei mai mari dinamovisti ii trage de urechi pe petrecaretii alb-rosii

Scandalul de la Dinamo pare sa inceteze, dupa ce Vasile Miriuta a spus ca i-a iertat pe petrecareti si vrea sa le mai dea o sana. Acestia au fost, insa, sanctionati financiar de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )