Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romanii, printre strainii vizati de incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendum

România Liberă România Liberă,
Romanii, printre strainii vizati de incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendum

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendumul pentru Brexit, au fost vizati cetateni polonezi si romani

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, preluata de Mediafax.

Gorghiu ii scrie premierului Ciolos: Va solicit o linie telefonica pentru romanii din Marea Britanie, in urma Brexit

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, luni, premierului Dacian Ciolos, prin intermediul unei scrisori, sa initieze, prin Ministerul Afacerilor Externe, deschiderea unei linii telefonice de urgenta pentru romanii care traiesc si muncesc in Marea Britanie si care sunt ingrijorati de efectul pe care il poate avea asupra lor referendumul privind iesirea Regatului Unit din UE.

Iohannis: Romania va negocia astfel incat sa avem grija de romanii care traiesc in Marea Britanie

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un proces de durata, iar in acest timp vor avea loc negocieri din care Romania va face parte si va negocia astfel incat interesul Romaniei sa fie protejat si sa aiba grija de romanii care traiesc si lucreaza in Marea Britanie, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la finalul consultarilor de vineri de la Cotroceni.

BREXIT Romanii nerezidenti din Marea Britanie sunt speriati

Marea Britanie s-a desprins de blocul comunitar, asa ca vin vremuri tulburi pentru romanii care muncesc sau studiaza acolo, dar si pentru cei care isi faceau planuri sa ajunga in Regat. Telefoanele au sunat continuu la asociatiile de romani pentru a afla care sunt consecintele imediate. O stare de relativa panica este printre romanii care nu au documente de resedinta in Marea Britanie, observa TVR.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

Ce se intampla cu romanii si ceilalti imigranti din Marea Britanie dupa Brexit

Reducerea numarului de imigranti a fost unul dintre principalele obiective ale politicienilor britanici care au militat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Ce se va intampla cu romanii si ceilalti imigranti aflati deja in Marea Britanie si in.

BREXIT Anda si Dragos Teglas, fratii care au realizat documentarul despre adevarata fata a romanilor din Marea Britanie: Suntem praf de suparare!

Posibila iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana le-a lasat un gust amar fratilor Anda si DragosTeglas, cunoscuti dupa ce au realizat un film documentar despre romanii stabilitidin Marea Britanie - 13 Shades of Romanian.

BREXIT. Medic roman, stabilit in Marea Britanie: Sunt foarte surprins, o sa fie foarte greu de acum incolo

Lucian Pop, un tanar medic roman care lucreaza intr-unul din spitalele din Marea Britanie, in regiunea Kent, a declarat pentru Romania Libera ca rezultatul referendumului va avea consecinte mari si pentru romanii care lucreaza in Regatul Unit, iar comunitatea romaneasca este foarte ingrijorata.

Medic roman, stabilit in Marea Britanie: Sunt foarte surprins, o sa fie foarte greu de acum incolo

Lucian Pop, un tanar medic roman care lucreaza intr-unul din spitalele din Marea Britanie, in regiunea Kent, a declarat pentru Romania Libera ca rezultatul referendumului va avea consecinte mari si pentru romanii care lucreaza in Regatul Unit, iar comunitatea romaneasca este foarte ingrijorata.

Mihai Ionescu: Deprecierea lirei cu 15% produce pierderi de 1,5 milioane euro pe zi exportatorilor romani in Marea Britanie

O depreciere cu 15% a lirei sterline cauzeaza exportatorilor romani in Marea Britanie pierderi zilnice de 1,5 milioane de euro, in baza contractelor aflate in derulare, a declarat, luni, copresedintele Consiliului de Export al Romaniei Mihai Ionescu, intr-o conferinta de specialitate, citat fiind de Agerpres. La o cadere a lirei sterline de 15%, avansata de consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, inseamna ca noi vom pierde 1,5 milioane de euro in fiecare zi din export. Comertul Romaniei cu Marea Britanie se ridica la 4 miliarde de euro, din care 2,4 miliarde export si 1,6 miliarde import. Deci, balanta este activa. Mai mult, pe primul trimestru, avem o crestere a exportului de 15% si de 5% la importuri, deci se mentine trendul de balanta activa, a explicat Mihai Ionescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )