Libnet.ro
UNICEF

06:00

Incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendumul pentru Brexit, au fost vizati cetateni polonezi si romani

Hotnews Hotnews,
 Incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendumul pentru Brexit, au fost vizati cetateni polonezi si romani

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, preluata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Romanii, printre strainii vizati de incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendum

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, citata de Mediafax.

Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus vineri ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor dintre Rusia si Marea Britanie dupa votul pentru iesire din Uniunea Europeana, dar.

Soros a investit in aur inainte de referendumul pentru Brexit

Temandu-se de un posibil colaps al UE si in incercarea de a-si diversifica investitsiile in conditiile in care dolarul este volatil, miliardarul american George Soros a investit in actiunile unor producatori de aur, in asteptarea votului din Marea Britanie.

Marea Britanie: Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, refuza sa demisioneze dupa votul pentru Brexit

Jeremy Corbyn, liderul principalei formatiuni politice de opozitie din Marea Britanie, Partidul Laburist, a afirmat sambata ca va rezista oricarei incercari de inlaturare a sa de la conducerea laburistilor dupa ce regatul a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, politicianul invocand sprijinul puternic de care el se bucura in randul membrilor partidului, relateaza Reuters si Agerpres.

Ce se intampla cu romanii si ceilalti imigranti din Marea Britanie dupa Brexit

Reducerea numarului de imigranti a fost unul dintre principalele obiective ale politicienilor britanici care au militat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Ce se va intampla cu romanii si ceilalti imigranti aflati deja in Marea Britanie si in.

Bursele de la periferia Europei, cele mai afectate dupa votul pentru Brexit

Actiunile tranzactionate la bursele din Grecia, Italia si Spania au inregistrat, vineri, cele mai mari scaderi din Europa, in urma referendumului desfasurat in ziua precedenta in Marea Britanie, cand aceasta tara a decis sa iasa din Uniunea Europeana.

Liderii UE, declaratie dura dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nici o negociere

Pozitie dura e liderilor UE fata de Marea Britanie dupa votul pentru Brexit. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European cer iesirea rapida a Marea Britaniei din UE si anunta ca nu sunt dispusi la o renegociere a acordului din februarie. Pozitionarea lor, printr-o declaratie comuna, vine la scurt timp dupa ce premierul demisionar David Cameron a spus ca guvernul nu va face o notificare formala a UE pana in octombrie, cand va fi ales succesorul sau. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

Germania, Franta si Italia se opun negocierilor cu Marea Britanie, inainte de oficializarea Brexit-ului

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel,.

FMI cere o tranzitie blanda catre o noua relatie Uniunea Europeana-Marea Britanie, in urma votului pro-Brexit

Fondul Monetar International FMI) cere autoritatilor de la Londra o tranzitie blanda catre o noua relatie Uniunea Europeana-Marea Britanie, a declarat vineri sefa institutiei internationale, Christine Lagarde.

Statele Unite avertizeaza Marea Britanie ca va sta la rand pentru un acord comercial, pe primul loc fiind UE

Presedintele SUA, Barack Obama, mentine avertismentul ca Marea Britanie va ajunge la capatul randului in efortul de a semna un acord comercial cu Statele Unite, pentru ca Washingtonul va prefera Parteneriatul cu Uniunea Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )