Libnet.ro
UNICEF

13:31

Romanii nu stiu ce mananca. Cum vor putea fi identificate alimentele periculoase din magazine

Antena3 Antena3,
Romanii nu stiu ce mananca. Cum vor putea fi identificate alimentele periculoase din magazine

Romanii citesc cu atentie eticheta, dar nu inteleg mare lucru. Cand vine vorba de aditivi si coloranti, doar un roman din zece stie ce pune in cosul de cumparaturi. Nici nu e de mirare. Legea le permite. continuă pe Antena3

Nou-nascutii cu malformatii cardiace congenitale vor putea fi operati si in Republica Moldova

Chirurgul italian Alessandro Frigiola va opera, la Chisinau, mai multi copii nascuti cu malformatii cardiace. Astfel de interventii vor putea fi facute in noul bloc al Spitalului Clinic Republican, care urmeaza sa fie dat in exploatare in curand.

IMM-urile vor putea lua credite de peste 520 milioane lei de la CEC Bank

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de garantii de pana la 260 milioane lei in urmatorii doi ani, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei pentru finantarea capitalului de lucru, a anuntat ieri banca.

Noutate de la Fisc: agentii economici vor putea expedia facturile online

Agentii economici vor putea primi si expedia facturile fiscale online, fara necesitatea de a se deplasa la Inspectoratul Fiscal. Aceasta va deveni posibil gratie implementarii unui nou serviciu, e-Factura, lansat astazi, transmite IPN.

CEC Bank: IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de un plafon al garantiilor in valoare de aproximativ 260 milioane lei, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )