Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romanii sunt printre cei mai putini dispusi sa isi lanseze o afacere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii sunt printre cei mai putini dispusi sa isi lanseze o afacere

Americanii 73%%) si australienii 62%) sunt cele mai dornici sa isi lanseze propria afacere, in timp ce locuitorii statelor afectate de criza precum Romania 57%), Portugalia 76%), Ungaria 74%), Spania, Italia fiecare cu 64%) sunt mai putini. continuă pe Wall-Street Ro

Moldova, regiunea unde romanii cheltuiesc cei mai putini bani pe Internet

La nivel national, valoarea comenzii medii a depasit pragul psihologic de 50 de euro si a ajuns la valoarea de 53,15 euro, echivalentul a 236,51 lei la cursul BNR din 16 decembrie 2013. Cea mai scazuta valoare a comenzii medii la nivelul Romaniei, 43,5.

FOTO Cum se vinde carnea de porc inainte de Craciun in judetul care creste cei mai multi porci din Romania

Potrivit statisticilor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in judetul Timis sunt crescuti cei mai multi porci din Romania, fiind contabilizate 675. 014 capete la mijlocul acestui an. Cifra se datoreaza marilor companii din domeniu care activeaza aici.

ESOP: Cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri fac parte din sectorul IT and C

ESOP Consulting noteaza ca in primele noua luni ale anului, din sectorul IT and C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri, se arata intr-un comunciat de presa.

in Premiera: Romanii, cei mai buni in IT din toata Europa

Intr-o lume care devine din ce in ce mai dependenta de calculatoare, romanii nostri au ajuns sa fie lideri. La specialistii romani in IT vin marile companii straine, atunci cand cauta creativitate,.

Bugetul de stat pe 2014, dureros pentru Maramures. Mai putini bani pentru dumuri, asistenta sociala si elevi

Istoria anilor precedenti se repeta si in 2014, atunci cand Maramuresului i se vor aloca mai putine fonduri de la bugetul de stat. Cu 37% mai putin se va aloca pentru intretinerea drumurilor, cu 11% mai putin pentru programul Cornul si laptele si cu 10% mai putin pentru programele de asistenta sociala.

Eurobarometru: Romanii sunt nemultumiti de curatenia din trenuri.

Peste jumatate dintre romani si-au exprimat nemultumirea fata de curatenia din trenuri si din gari, in timp ce 43% nu sunt satisfacuti de frecventa circulatiei acestor mijloace de transport, arata datele unui Eurobarometru publicat luni si citat de Mediafax. Studiul, care a luat in considerare opiniile a 26. 000 de europeni, a fost realizat cu scopul de a analiza nivelul de satisfactie, in randul calatorilor din UE, cu privire la serviciile interne de transport feroviar, inclusiv trenurile .

FOTO Zapada acopera Orientul Mijlociu. Sirienii, cei mai afectati: Este atat de frig si ne este atat de foame

Numeroase tari din Orientul Mijlociu sunt afectate de un val de frig neobisnuit, inregistrandu-se ninsori si ger in Israel, Siria, Liban, Iordania, Egipt, Turcia si teritoriile palestiniene, relateaza AFP.

ASPIRINA, printre cele mai eficiente remedii impotriva durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, dar si mierea si produsele care contin mentol au efecte calmante, se arata intr-o cercetare recenta, potrivit Daily Mail, conform.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )