Libnet.ro
UNICEF

11:30

ESOP: Cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri fac parte din sectorul IT and C

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ESOP: Cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri fac parte din sectorul IT and C

ESOP Consulting noteaza ca in primele noua luni ale anului, din sectorul IT and C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri, se arata intr-un comunciat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cloud Research Studio a inchiriat 1.300 mp de birouri in zona Stefan cel Mare

In primele noua luni din 2013, din sectorul ITC au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri. Astfel, la nivelul intregii tari, 58 firme de ITC au semnat contracte de inchiriere in primele trei trimestre, insumand.

FOTO Cum se vinde carnea de porc inainte de Craciun in judetul care creste cei mai multi porci din Romania

Potrivit statisticilor Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in judetul Timis sunt crescuti cei mai multi porci din Romania, fiind contabilizate 675. 014 capete la mijlocul acestui an. Cifra se datoreaza marilor companii din domeniu care activeaza aici.

Avem ca obiectiv pentru 2014 sa aducem cat mai multi investitori straini

Camera de Comert Prahova CCIPH) isi propune pentru 2014 sa atraga - prin intermediul actiunilor pe care le realizeaza - investitori straini mai multi si mai importanti in judet, sa sustina si sa promoveze mai eficient exportul prahovean de produse si servicii pe pietele externe. Domnul Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert Prahova, ne-a declarat ca isi doreste ca in 2014 sa castige cat mai multe dintre proiectele cu finantare europeana pe care Camera le-a depus in ultima perioada.

Ninsori in nordul Egiptului, pentru prima data dupa mai multi ani

Mai multe regiuni din Egipt au fost acoperite de un strat de zapada astazi, pentru prima data dupa mai multi ani, potrivit unui oficial al centrului meteorologic egiptean.

Cei mai buni elevi ai Brasovului vor fi premiati de Consiliul Judetean

Elevii care au castigat sau au urcat pe podium la Olimpiadele Nationale, dar si profesorii care ii pregatesc vor fi recompensati financiar.

Cei mai frumosi romani. Medicul care vrea sa implementeze modelul german in sistemul romanesc de sanatate

De la 1 Decembrie, ziarul Adevarul va propune sa descoperiti, pana pe 24 ianuarie, povestile a 55 de romani frumosi, care ne fac mandri prin ceea ce fac din tara sau de dincolo de granite.

Cei mai mici copii de la Gradinita Nanny din Galati au demonstrat ca au suflete mari

Gradinita Nanny a organizat pentru al treilea an consecutiv Targul de Craciun, proiect care urmareste strangerea de fonduri in vederea sustinerii copiilor din Centrul de zi Pechea al Fundatiei Inima de copil, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

in Premiera: Romanii, cei mai buni in IT din toata Europa

Intr-o lume care devine din ce in ce mai dependenta de calculatoare, romanii nostri au ajuns sa fie lideri. La specialistii romani in IT vin marile companii straine, atunci cand cauta creativitate,.

Romanii sunt printre cei mai putini dispusi sa isi lanseze o afacere

Americanii 73%%) si australienii 62%) sunt cele mai dornici sa isi lanseze propria afacere, in timp ce locuitorii statelor afectate de criza precum Romania 57%), Portugalia 76%), Ungaria 74%), Spania, Italia fiecare cu 64%) sunt mai putini.

Moldova, regiunea unde romanii cheltuiesc cei mai putini bani pe Internet

La nivel national, valoarea comenzii medii a depasit pragul psihologic de 50 de euro si a ajuns la valoarea de 53,15 euro, echivalentul a 236,51 lei la cursul BNR din 16 decembrie 2013. Cea mai scazuta valoare a comenzii medii la nivelul Romaniei, 43,5.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )