Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanul care a decis sa strabata pe bicicleta cele doua Americi

Antena3 Antena3,
Romanul care a decis sa strabata pe bicicleta cele doua Americi

Romanul care a decis sa strabata pe bicicleta cele doua Americi. continuă pe Antena3

Clipa de fericire si X Factor, duelul audientelor: publicul s-a impartit intre cele doua emisiuni

Pro TV si Antena 1 si-au impartit cifrele de audienta, in seara in care cele doua posturi au propus emisiuni importante. Clipa de fericire a fost lider la nivel national, in timp ce X Factor a cucerit publicul de la orase si cel comercial.

Telekom acuza Vodafone ca a incalcat prevederile acordului de interconectare dintre cele doua parti

Reprezentantii grupului de companii Telekom Romania informeaza, referitor la campania publicitara Vorbesti, NET si telefon primesti derulata de Vodafone Romania, ca, in urma investigatiilor efectuate, a restrictionat accesul clientilor sai catre numarul Vodafone 0722. 10, acesta fiind utilizat in scopuri comerciale in cadrul unei campanii publicitare cu incalcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele doua parti.

Electronistul care face din arme o arta. Obiecte militare unice din cele doua razboaie mondiale au ajuns din transee in mari expozitii

Cristian Dumitru 52 ani), inginer electronist din Bucuresti, demonstreaza ca Arta din transee, fenomen cunoscut la nivel international sub numele Trench Art, a avut o reprezentare consistenta si in Romania. Colectionarul a salvat de la fier vechi obiecte confectionate din material militar, in perioada celor doua razboaie mondiale.

Seful Comandamentului Aliat de la Napoli: Cele doua PROVOCARI la adresa NATO sunt Rusia si Daesh

Alianta Atlantica se confrunta, in acest moment, cu doua mari provocari: Rusia si terorismul din Orientul Mijlociu, a declarat amiralul Mark Ferguson, seful Comandamentului Aliat de la Napoli.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )