Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romanul rapit in Burkina Faso, dus in Niger. MAE: Nu a fost ranit in schimbul de focuri

Adevărul Adevărul,
Romanul rapit in Burkina Faso, dus in Niger. MAE: Nu a fost ranit in schimbul de focuri

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care are si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Ministerul de Externe: Romanul rapit in Burkina Faso nu a fost ranit in schimbul de focuri

Romanul rapit sambata in Burkina Faso, unde facea parte dintr-o echipa de patrulare care asigura securitatea perimetrului unei exploatari miniere, nu a fost ranit in schimbul de focuri, informeaza Ministerul roman de Externe, precizand ca in zona a fost detasat un contingent militar in vederea identificarii rapitorilor.

Romanul rapit in Burkina Faso este originar dintr-un sat din judetul Neamt. Tanarul se casatorise recent la Bucuresti

Iulian Ghergut, romanul rapit de o grupare terorista in Burkina Faso, este originar din comuna Sabaoani, judetul Neamt.

Romanul rapit in Burkina Faso este originar dintr-un sat din judetul Neamt si se casatorise recent la Bucuresti

Iulian Ghergut, romanul rapit de o grupare terorista in Burkina Faso, este originar din comuna Sabaoani, judetul Neamt.

Romanul in Burkina Faso ar fi ajuns deja in Mali sau Niger

Romanul rapit in timp ce lucra in Burkina Faso ar fi ajuns deja in Mali sau Niger. O spun surse apropiate anchetei, citate de presa externa. Cinci teroristi l-au luat, dupa ce au impuscat ranind grav un.

Roman rapit in Burkina Faso. Victor Ponta ii cere ministrului Aurescu sa-i transmita lui si presedintelui Iohannis informatii despre situatie

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care ar avea si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. De asemenea, MAE a anuntat ca romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri din momentul rapirii.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali. MAE a activat celula de criza

20 Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat, a activat celula de criza si a transmis instructiuni misiunilor diplomatice din zona, in cazul romanului rapit in Burkina Faso. Imediat ce.

MAE: Familia romanului rapit in Burkina Faso a discutat cu reprezentantii Celulei de Criza

Familia romanului rapit sambata in Burkina Faso a discutat, duminica, la sediul MAE, cu reprezentantii Celulei de Criza, precizeaza Ministerul de Externe, subliniind ca Celula isi continua activitatea in permanenta, iar misiunile diplomatice romane din regiune sunt in alerta maxima.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali

Un agent de securitate roman de la un proiect minier din nordul statului african Burkina Faso a fost rapit sambata de cinci barbati inarmati, in apropiere de granita cu Mali, informeaza Reuters. Incidentul a.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso. El este victima unui grup de teroristi din Mali

Persoane inarmate au rapit sambata un ofiter de securitate roman de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

Romanul rapit in Burkina Faso ar fi fost dus in Mali sau Niger

Agentul de securitate roman rapit sambata de la o mina de mangan din Burkina Faso ar avea si cetatenie franceza, iar rapitorii, probabil rebeli tuareg afiliati gruparii Al-Qaeda in Maghrebul Islamic, l-ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )