Libnet.ro
UNICEF

18:15

Roman rapit in Burkina Faso. Victor Ponta ii cere ministrului Aurescu sa-i transmita lui si presedintelui Iohannis informatii despre situatie

Adevărul Adevărul,
Roman rapit in Burkina Faso. Victor Ponta ii cere ministrului Aurescu sa-i transmita lui si presedintelui Iohannis informatii despre situatie

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care ar avea si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. De asemenea, MAE a anuntat ca romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri din momentul rapirii. continuă pe Adevărul

Romanul rapit in Burkina Faso, dus in Niger. MAE: Nu a fost ranit in schimbul de focuri

Victor Ponta a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, sa monitorizeze situatia din Burkina Faso, unde a fost rapit un agent de securitate roman, care are si cetatenie franceza. Premierul a cerut ca informatiile obtinute sa ii fie transmise lui si presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

UPDATE Roman, rapit de indivizi inarmati in Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali/ Ministerul de Externe a activat o celula de criza

Indivizi inarmati au rapit, sambata, un agent de securitate roman de la o mina de mangan din nordul statului african Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali, anunta Reuters. Incidentul a avut loc la proiectul minier Tambao, care este administrat de Pan African Minerals, o subsidiara a companiei Timis Corporation detinute de Frank Timis. UPDATE 1: Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat in privinta rapirii unui roman in Burkina Faso, activand o celula de criza. UPDATE 2: Site-ul info-afrique. com scrie despre rapirea unui european - Gherghut Lulian, de origine romana, avand si cetatenie franceza. Atacatorii ar fi rebeli tuaregi afiliati la Al Qaida in Maghrebul Islamic.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso. El este victima unui grup de teroristi din Mali

Persoane inarmate au rapit sambata un ofiter de securitate roman de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

Ministerul de Externe: Romanul rapit in Burkina Faso nu a fost ranit in schimbul de focuri

Romanul rapit sambata in Burkina Faso, unde facea parte dintr-o echipa de patrulare care asigura securitatea perimetrului unei exploatari miniere, nu a fost ranit in schimbul de focuri, informeaza Ministerul roman de Externe, precizand ca in zona a fost detasat un contingent militar in vederea identificarii rapitorilor.

MAE: Familia romanului rapit in Burkina Faso a discutat cu reprezentantii Celulei de Criza

Familia romanului rapit sambata in Burkina Faso a discutat, duminica, la sediul MAE, cu reprezentantii Celulei de Criza, precizeaza Ministerul de Externe, subliniind ca Celula isi continua activitatea in permanenta, iar misiunile diplomatice romane din regiune sunt in alerta maxima.

Romanul rapit in Burkina Faso este originar dintr-un sat din judetul Neamt. Tanarul se casatorise recent la Bucuresti

Iulian Ghergut, romanul rapit de o grupare terorista in Burkina Faso, este originar din comuna Sabaoani, judetul Neamt.

Romanul rapit in Burkina Faso este originar dintr-un sat din judetul Neamt si se casatorise recent la Bucuresti

Iulian Ghergut, romanul rapit de o grupare terorista in Burkina Faso, este originar din comuna Sabaoani, judetul Neamt.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso; MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso! MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters.

Fortele de securitate din Burkina Faso nu au gasit inca niciun indiciu despre romanul rapit sambata la granita cu Mali

La o zi de la rapirea cetatenului roman in Burkina Faso, la granita cu Mali, autoritatile de la Ouagadougou nu au inca niciun indiciu cu pivire la situatia acestuia. Fortele de securitate din Burkina Faso au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )