Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romgaz vrea acreditive de 14 milioane dolari pentru importuri de gaze rusesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romgaz vrea acreditive de 14 milioane dolari pentru importuri de gaze rusesti

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) va selecta, in perioada urmatoare, o banca cu care sa incheie un contract pentru deschiderea de acreditive de 14 milioane dolari. Fondurile urmeaza sa fie folosite pentru garantarea. continuă pe Wall-Street Ro

Ion Tiriac vrea sa investeasca 100 de milioane de dolari pentru infiintarea unei fundatii a sportului romanesc

Dupa ce in urma cu cateva zile a donat statului un avion pentru misiuni umanitare, Ion Tiriac mai vrea sa mai faca un gest nobil, avand in plan sa investeasca 100 de milioane de dolari pentru crearea unei fundatii sportive.

Singurul lucru cert din memorandumul cu Rompetrol: Compania petroliera scapa de litigiile cu statul. Nu exista nicio obligatie pentru plata celor 200 milioane dolari si nici pentru investitia de 1 miliard dolari

Dupa aprobarea Hotararii de Guvern privind memorandumul cu Rompetrol, toata lumea astepta urmatorul pas: plata celor 200 de milioane de dolari promisi de compania petroliera contra celor 26,69% din actiuni. De altfel, chiar compania a anuntat printr-un comunicat ca este pregatita sa transfere cei 200 de milioane dolari. Lucrurile nu sunt insa asa simple. Contactat de HotNews. ro, Gabriel Dumitrascu, director de privatizare in cadrul Departamentului pentru Energie, a spus ca este necesara o procedura de privatizare, la care sa participe cine doreste. Daca va avea loc, licitatia se va desfasura dupa 15 iulie.

Actionarii Romgaz au aprobat incheierea unui nou contract de facilitate bancara

Actionarii societatii Romgaz au aprobat astazi, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, incheierea unui nou contract de facilitate bancara care sa permita deschiderea de acreditive documentare si emiterea de scrisori de garantie bancara, in limita sumei de 14 milioane de dolari.

Banca Moscovei, amendata cu 9,5 milioane dolari de autoritatile SUA

Banca Moscovei, banca ruseasca detinuta de stat, a acceptat sa plateasca o amenda de 9,5 milioane de dolari catre autoritatile de reglementare din SUA pentru incalcarea sanctiunilor financiare impuse Iranului, anunta Trezoreria americana.

2 milioane euro pentru Miss Deszapezirea. Cum au obtinut doua fotomedele un contract de la CNADNR

Doua fotomodele din Bistrita au obtinut de la CNADNR un contract de deszapezire de peste doua milioane de euro. Surorile Loredana si Cosmina Salanta s-au angajat sa curete mai multe drumuri nationale din.

Creditul de 234 milioane euro pentru constructia AFI Palace Cotroceni, refinantat

Creditul accesat de AFI Europe de la banca nemteasca Deutsche Pfandbriefbank fosta Hypo Real Estate), in vederea dezvoltarii AFI Palace Cotroceni, va fi refinantat printr-un nou imprumut, in suma de 220 milioane euro, contractat la Deutsche Pfandbriefbank, Raiffeisen Bank International AG, Raiffeisen Bank SA si Erste Group Bank, potrivit informatiilor oficiale.

APIA a platit fermierilor prime de 344,45 milioane lei pentru sectorul ovine/caprine din PNDC

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat, ieri, plata primei pe cap de animal, din cadrul platilor nationale directe complementare PNDC) in sectorul zootehnic pentru speciile ovine si caprine, aferente anului 2013, in valoare totala de 344,45 milioane lei, se arata intr-un comunicat.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )