Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romprest incepe sa colecteze deseurile necontrolate din sectorul 1

România Liberă România Liberă,
Romprest incepe sa colecteze deseurile necontrolate din sectorul 1

Compania Romprest anunta ca, incepand de joi, organizeaza o actiune de colectare a depozitelor de de. continuă pe România Liberă

Clotilde Armand: Am lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Aramand, a anuntat luni ca a lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate la care autoritatea locala nu a ajuns pana in prezent.

CLOTILDE ARMAND: Am lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat ca a lansat o platforma online prin care cetatenii sa semnaleze deseurile necontrolate la care autoritatea locala nu a ajuns pana in prezent.

Romprest strange gunoaiele din Sectorul 1 inainte de Sarbatori: intelegem sa punem sanatatea publica deasupra conflictului in care am fost implicati fara culpa

UPDATE, 17 decembrie, ora 22. 08: Romprest a inceput actiunea de strangere a gunoaielor lasate pe domeniul public din Sectorul 1 al Capitalei, asa cum a anuntat. intr-un comunicat, compania a precizat ca face.

Criza gunoiului din Sectorul 1. Nicusor Dan: Verificarea contractelor e foarte utila, dar trebuie asigurat serviciul public Nu vreau sa intru in polemica cu Clotilde Armand

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune din nou, referindu-se la criza gunoiului din Sectorul 1, ca verificarea contractelor pentru serviciul de salubrizare este foarte utila, dar ca in acelasi timp trebuie asigurat serviciul public de colectare a deseurilor.

inregistrare halucinanta cu Clotilde Armand, in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Cu rea credinta, nu ma intereseaza

UPDATE, 16 decembrie, ora 15 Compania Romprest Service SA a reactionatsi a precizat, printre altele, ca alege sa nu comenteze continutul celor prezentate si considera ca, in acest caz, se impune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1912 seconds )