Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ronaldinho a fost testat pozitiv cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Ronaldinho a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fostul fotbalist Ronaldinho a anuntat, duminica, in social media, ca a fost testat pozitiv cu cornavirus. continuă pe Hotnews

Primarul Kievului anunta ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19 chiar in ajunul alegerilor locale

Primarul capitalei ucrainene, fostul campion de box categoria grea Vitali Kliciko, a anuntat sambata ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus, chiar in ajunul alegerilor locale care ar urma sa-i asigure un nou mandat, relateaza AFP citata de Agerpres.

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dar se simte bine, a anuntat Blazej Spychalski, ministrul pentru administratia prezidentiala, sambata, pe Twitter, potrivit.

Primarul orasului Istanbul a fost internat in Spitalul American, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a facut febra

Primarul orasului Istanbul, Ekrem Imamoglu, a anuntat sambata ca a fost internat in spital dupa ce a facut febra si a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, informeaza Reuters.

Premierul Bulgariei, testat pozitiv pentru COVID-19. Boiko Borisov: Simt un disconfort general. Doctorii mi-au recomandat sa stau acasa

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat, duminica, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Demnitarul sustine ca resimte simptome usoare si ca doctorii i-au recomandat sa ramana acasa. Boiko.

Premierul bulgar Boiko Borisov, testat pozitiv pentru COVID-19

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat ca duminica a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, informeaza agentia BTA, conform Agerpres.

Coronavirus in lume: Franta pe locul 5 in lume la numarul de cazuri, dupa ce a inregistrat peste 50.000 de noi infectari in 24 de ore Spania trece la starea de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei

Franta, Italia, Austria, Grecia, Polonia, Rusia, Germania si SUA continua sa se confrunte cu cresteri ale numarului de cazuri de Covid-19. Seful de cabinet al vicepresedintelui american Mike Pence a fost depistat pozitiv. La fel si primarul Kievului, fost campion de box care are toate sansele sa fie reales duminica pentru un nou mandat la conducerea Capitalei Ucrainei. Bilantul global a ajuns la 42. 491 de cazuri, din care 1. 224 decese si 31. 279 de pacienti vindecati. 15: Franta inregistreaza peste 50. 000 de noi cazuri intr-o singura zi - Un nou record18. 55: Marea britanie a inregistrat 19. 790 de noi cazuri Covid si 151 de decese Reuters)18. 25: Italia inregistreaza un nou record zilnic de cazuri, in ziua in care a anuntat noi restrictii17. 10: Boiko Borisov, infectat cu coronavirus14. 55 Trump, nemultumit de modul in care se raporteaza mortii de Covid in SUA.

Focar de coronavirus la IPJ Alba. 13 politisti din mai multe structuri au fost testati pozitiv

Un numar de 13 politisti din IPJ Alba au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Numarul ar putea creste vineri dupa ce probele individuale vor fi finalizate.

Cei patru jucatori testati cu virusul COVID-19 de la Chindia Targoviste au fost reconfirmati pozitiv

AFC Chindia Targoviste anunta ca, in urma retestarii COVID-19 efectuata, joi, cei patru jucatori depistati cu virusul COVID-19 saptamana trecuta au fost reconfirmati pozitiv.

Ministrul de externe sloven, testat pozitiv pentru coronavirus

Ministrul de externe sloven Anze Logar a a fost depistat cu Covid-19. Seful diplomatieia calatorit recent in Estonia, Lituania si Letonia,potrivit agentia de stiriSTA, relateaza dpa. Ac.

Iga Swiatek, in izolare dupa ce a fost in contact cu presedintele Poloniei, Andrzej Duda, testat pozitiv

Jucatoarea Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, a intrat in izolare dupa ce a fost in contact cu presedintele Poloniei, Andrzej Duda, infectat cu noul coronavirus, informeaza le soir. be.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )