Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de externe sloven, testat pozitiv pentru coronavirus

B1 B1,
Ministrul de externe sloven, testat pozitiv pentru coronavirus

Ministrul de externe sloven Anze Logar a a fost depistat cu Covid-19. Seful diplomatieia calatorit recent in Estonia, Lituania si Letonia,potrivit agentia de stiriSTA, relateaza dpa. Ac. continuă pe B1

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dar se simte bine, a anuntat Blazej Spychalski, ministrul pentru administratia prezidentiala, sambata, pe Twitter, potrivit.

Ministrul german al Sanatatii, testat pozitiv cu COVID-19: Jens Spahn se vaccinase antigripal

Ministrul Sanatatii din Germania, Jens Spahn CDU), a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza Bild. Potrivit sursei citate, oficialul german prezinta pana acum doar simptome de.

Primarul orasului Istanbul a fost internat in Spitalul American, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a facut febra

Primarul orasului Istanbul, Ekrem Imamoglu, a anuntat sambata ca a fost internat in spital dupa ce a facut febra si a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, informeaza Reuters.

Ministrul german al sanatatii a fost testat pozitiv cu coronavirusul

Ministrul german al sanatatii, Jens Spahn, a fost testat pozitiv cu coronavirusul miercuri dupa-masa si a intrat in carantina la domiciliu, a anuntat ministerul sanatatii din Germania citat de Reuters si ZDF.

CORONAVIRUS |Presedintele bulgar Rumen Radev trebuie sa se autoizoleze dupa ce a intrat in contact cu un oficial testat pozitiv

Presedintele bulgar Rumen Radev va trebui sa se autoizoleze in asteptarea unui test de coronavirus dupa ce a intrat in contact, saptamana trecuta, cu un ofiter militar de varf, care ulterior a fost testat.

Primarul din Istanbul, testat pozitiv la COVID-19

Primarul orasului Istanbul, Ekrem Imamoglu, sustine caa fost internat in spital dupa ce a fost confirmat cu noul coronavirus,informeaza Reuters, citat de Hotnews. ro. Ieri seara, in jurul orei 9 pm.

Iga Swiatek, in izolare dupa ce a fost in contact cu presedintele Poloniei, Andrzej Duda, testat pozitiv

Jucatoarea Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, a intrat in izolare dupa ce a fost in contact cu presedintele Poloniei, Andrzej Duda, infectat cu noul coronavirus, informeaza le soir. be.

Presedintele Poloniei s-a infectat cu coronavirus

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru infectia cu COVID-19, au confirmat surse oficiale.

Antrenorul nationalei feminine de fotbal U19 a decedat. Florin Bugar fusese testat pozitiv, fiind diagnosticat si cu encefalita de etiologie COVID

Florin Bugar, antrenorul echipei nationale U19 de fotbal femininsi al Piros Security Arad, s-a stins din viata in aceasta dimineata, la varsta de 49 de ani. Selectionerul fusese depistat pozitiv la.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, mesaj pentru parinti: Profesorii trebuie ajutati pentru a avea rezultate pentru copiii nostri

Violeta Alexandru, ministrul Muncii a distribuit sambata seara un mesaj pe contul personal de Facebook, prin intermediul caruia le aminteste parintilor din toata tara cat de important este ca si ei sa ii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )